Elgkalv
Var ut en tur i går kveld da jeg kom over ei elgku med denne lille kalven som lå oppe på en haug. Jeg snek meg forsiktig innpå de, og da jeg var ca 30 meter unna, reiste de seg opp, og kalven begynte å die med høylytte smask! Det var en utrolig artig opplevelse som jeg ikke har opplevd før. Dessverre fikk jeg ingen gode bilder av den seansen pga tett skog, men opplevelsen ble ikke dårigere av den grunn. Bildet jeg legger ut nå er vel ikke det beste verden har sett, men jeg legger det ut for å illustrere historia.
Fotograf
Utstyr
  • Canon eos 1D Mk II
  • Canon 100-400 L IS
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • Filmtypeiso3200, raw
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger337
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_101665} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Høtes veldig artig ut, jeg må vist ut i skauen snart!

Litt for kornete, synd med greinene foran kalven, men spennende komp. For en flott kalv!

MvH Stian Håpnes
Stig B.

Godt bilde med god øyekontakt og fin skarphet. Fin komposisjon med passe miljø.

Kjempefin historie til. Synes ofte at historien øker verdien på bildet og omvendt. Stemmer godt her. Må ha vært artig å oppleve det. Ønsker meg ''en gang....''

Mvh Stig
Venche J.

Flott dokumentarbilde til den lille historien din.

Wenche.
Jonas L.

Pent komponert og koselig bilde.
At det er litt kornete gjør ingenting. Såpass må man tåle, i allfall med 3200(!) iso.
Den lyse himmelen forstyrrer litt, om jeg skal pirke på noe.

mvh JL
Kjartan T.

Ja, historien var bedre enn bildet, men det har du jo selv også gitt klar beskjed om. Dermed blir det vel også litt meningsløst å kommentere bildet.

Hadde du hatt mindre korn ville i alle fall lyset her ha vært meget mykt og godt. Kan du gjøre noe med det i Neat image?
Gustav V.

Spennende historie! Jeg regner med at du ble avslørt i det du tok bildet? Elgkuer kan jo bli rimelig olme når de føler seg og kalven trua, var det et klatretre i nærheten :-) ? Når det gjelder bildekomposisjonen foretrekker jeg bilder av dyr som ikke er klar over fotografens tilstedeværelse, men det er jo ikke alltid like lett....

Gustav
Lasse H.

Fin illustrasjon, morsomt å se. Bærer preg av den høye iso verdien men det var nok nødvendig situasjonen gitt. Skulle ønske jeg kom tett innpå elgen igjen for nå er det en stund siden sist. Har sittet endel på post i det siste, men det eneste pattedyret jeg har sett er katta som sitter på trappa når jeg kommer hjem... :-(

Mvh
Lasse
Hans-Gunnar H.

Hærlig blikkkontakt!

MVH Hans-Gunnar
Avsluttet .

Må ha vært en fin opplevelse Jan.

Likte selvsagt også posituren til kalven. Rett dyr i rett miljø er vel det som slår meg her. Uansett veldig artig å høre om hva som er foranledningen til bildet her.

svenn
Eli B.

Synes du har vært skikkelig heldig! Er litt misunnelig på den opplevelsen der. Jeg synes bildet er fint, selv om greiner stikker frem her og der, det er jo slik det er i skogen. Så elg for noen dager siden jeg og, satt i bil, hadde kamera ved siden av og prøvde å ta noen bilder, men de ble desverre ikke klare nok. Bilen gikk jo så det ble rystelser. Det var dumt.
Bildet ditt er veldig fint, synes jeg.
mvh Eli
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu