Silhuetter
Etter solnedgang i slutten av november, på vollene som omgir Gamlebyen i Fredrikstad..

Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Sigma 70-200mm D f/2.8 APO DG HSM
  • Brennvidde180.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1020322} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Håkon B.
Nok et godt bilde fra deg. Men er det for mye detaljer til at man kan kalle det silhuett, når jeg kan se konturene i jakka på hu til venstre. Samt hva med å beskjære vekk trærne på begge sider, slik at du kun får et tre på hver side av paret med hund
Walter S.
En eventuell diskusjon om hvor vidt et bilde KAN kalles for silhuett eller ikke er for meg av ren akademisk interesse, så det lar jeg ligge. Når det gjelder en ytterlig beskjæring an bildet så vil ett tre på hver side (som du foreslår) resultere i en ren symmetrisk og meget statisk komposisjon som etter min smak ikke har den rette appellen. Hele poenget med bildet slik det er, er jo at paret (helt bevisst) IKKE er i midten, men ved å være ute på en av sidene for sentrum, tilfører dynamikk til bildet.

En slik beskjæring vil også fjerne de blå elementene på høyre siden, som jeg ikke vil ofre fordi de tilfører bildet noe ekstra. Hvis du tar hånden din og dekker til det blå, vil du oppdage at resten av bildet straks blir "fattigere".

Men du skal ha takk for at du engasjerer deg, Håkon. Det er alltid artig og lærerikt å få slike input og andres tanker om ens eget bilde.
:o)

Mvh,
Walter

Jan G.
Et meget vellykket bilde, spesielt komposisjon og koloritt. En flott treklang, blått, grønt og en gulaktig farge som glir over i svake rosa og fiolette nyanser. Mesterlig. Personlig har jeg en tilbøyelighet til å bygge bildet opp basert på sentrering og gjerne også et kvadratisk format. Men ikke i dette tilfellet.
Mvh Jan
Harald N.
Flott kveldsbilete dette Valter, likar godt kompen og stemningen.

Mvh Harald
Frode K.
Flott komposisjon, fine farger og lys men nå går jeg inn i julefeirings modus så God Jul til deg og dine Walter.
MVH
Frode
Walter S.
Takk til Jan, Harald og Frode for kommentar!

@ Frode: Ønsker deg også en God Jul!
:o)

Mvh,
Walter
CF W.
Meget overbevisende og takentfullt. Godt sett. Troverdig ☀️☀️
Walter S.
CF Wesenberg - jeg vet ikke hva du vil oppnå her, men nå har jeg telt 26 forskjellige bilder (bare i dag) her inne som du har kommentert, med akkurat samme setningen som her - med nøyaktig samme ordlyden. Når til og med skriveleifen er med 26 ganger så virker det som om du kopierer opp en linje med samme kommentar og bare limer inn under de forskjellige bildene.

Vet ikke hvilken agenda du har men det høres jo litt merkelig ut. Du som skal undervise andre fotografer har bare 3 uttrykk: "overbevisende" + "talentfullt / takentfullt" og "troverdig" å komme med når du kommenterer andres bilder....?

26 kopierte kommentarer - er dette noe for å få opp kommentar-prosenten på? Eller er du ute på "fisketur" for og samler inn potensielle kunder?
Troverdig er det i hvert fall ikke...

Mvh,
Walter

Jeg bare spør: Er mitt bilde her like "overbevisende" - "talentfullt" og "troverdig" som de andre 25 bilder med samme kommentar...?
CF W.
hei Walter Schøffthaler, bildet dit er ette rmin menineg overbevisende med måten du mestrer 8 siluetter i en nyedlig harmonis komposisjon som er etter "boka". Det er talentfullt gjort (og beklager men jeg er orbling-så det kan lett snike seg inn skrivefiel på små mobil skjermer) Når jeg ser bilder jeg liker, liker jeg å si det til folk. Ofte så er det de samme universielle reglene som treffer meg, osm jeg liker å speile tilbake. Det eneste jeg ville ha å utsette på det bildet er soariseringen, og jeg skulle likt å ha sett en utgave i s/h. mv CF-Wesenberg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu