urørt
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-11-04 09:19:49
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-11-05 17:03:17
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L II USM
  • Brennvidde27.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1058548} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Henning S. P.
Jeg tror du lærte av kommentarene til Roar på det forrige bildet ditt. Dette var uansett et bilde etter min smak. Mørkt og mystisk med et hint om at noe kan ha skjedd her.

Henning
Evelyn S.
Et bilde som interesserer. Kan hende har Henning rett, at man føler at noe kan ha skjedd her. Det er noe med vinkelen, og det litt mørke og hemmelighetsfulle.
Roar B.
Nå syns jeg bildene dine tar form. Gir fortellinger som fester seg i bakhodet, blir til noe mer enn en "vanlig" visuell betraktning. Bra!
marit f.
Takk for kommentarer på bildet. Til Henning, - syns jeg lærer litt av alle her som gir tilbakemeldinger. Når jeg vandrer mine turer i skog og mark er det stemninger jeg jakter, om det er mørkt og tungt, eller et magisk novemberlys, er egentlig det samme. Jeg er glad i naturen, noen ganger blir det ren avbilding av det jeg ser, andre ganger som her, blir det å vektlegge enkelte element. Ikke så enkelt bestandig, setter derfor stor pris på tilbakemeldingene.
Harald N.
Dystert og stemningsfullt, held ein knapp på v2.
Mvh Harald
Avsluttet .
Interessant, stemningsfullt, med en litt mørk undertone. Blir liksom ikke ferdig med å se på det..
Fint bilde!
Hilsen Grethe.
Hans Petter S.
Har problem med å velge versjon her, da jeg liker begge veldig godt! Synes du har stemningsfulle bilder her. Du har virkelig vært dyktig til å lete frem motiv! Måten du presenterer motivet på er også veldig flott!
V2 er veldig flott, men jeg synes også at lysningen oppe til høyre i V1 gjør mye for bildet. Der får du mer dybde i bildet og denne lysningen synes jeg tilfører bildet noe viktig!
I V2 blir det mer fokus på treet som ligger, V1 har noe mer....
En litt lang og kronglete kommentar dette, men jeg liker virkelig det du presenterer her...
marit f.
Takk til dere også Harald, GretheJorunn og Hans Petter, blir svært glad for å få slike tilbakemeldinger. Da jeg gikk ut denne dagen i ruskeværet visste jeg ikke hva jeg søkte. Ofte blir et bilde til etterpå når en ser hva en har kommet hjem med.
Trygve K.
Huff, - her aner jeg tusser og troll og skumle ting igjen......

Dette med å skape stemning av et egentlig ganske ordinært motiv, - er du veldig god på. Og mange burde gjøre som deg, - ta med kameraet ut på tur og skyte i vei. Ofte kan det bli mye spennende i etterkant. Noe disse bildene viser med all tydelighet.

Versjon 1 funker best for meg......

mvh Trygve
marit f.
Takk Trygve for at du gir av din tid. Setter stor pris på slike kommentarer. Du nevner tusser og troll, da jeg kom over dette stedet så det ut som det kunne vært en husmannsplass her, hva som helst kunne nok skjedd der.
Sissel Elisabeth H.
Flott lys og stemning i bilde ditt. Velger meg v1. Liker de diagonale linjene som snøen markerer inn mot det lyse i bakkant, noe som gir god dybde. V2 mistet denne dybden synes jeg. Det råtne treet i forgrunnen er en fin detalj i kompen.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Roar K.
Holder med Harald om valget av V2.
Vet ikke hvordan det vil funke med beskjæring nede og til venstre så diagonalen som treet på marka danner skjæres av nedre og venstre bildekant.
Om det funker kan det jo bli en V3
marit f.
En v3 er laget etter forslat fra Roar. Takk til deg også Sissel Elisabeth for din vurdering.
Roar K.
Jeg synes faktisk at V3 ble en forbedring.
Men det er ikke viktig hva jeg synes, men hva du synes sjøl.

Roar
marit f.
Ikke uenig med deg Roar, hverken i at det er hva jeg selv syns, og i at det ble bra med en slik komposisjon som du foreslo. Alltid flott med innspill.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu