Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • sigma EX 28-70 2.8
  • Blenderf/4
  • Lukker30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger410
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107164} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Sindre H.

Det så veldig flott ut i mineatyrbilde, men sorry ass, det ble litt vell uskarpt. og jeg mener det ble en smule kornete.
Men fargene var simpelthenn fantastiske, trur du har fått med ca alle rødtoner som finnes.

*mongomann*
Tina S.

Hei og takk for kommentaren!
Du har nok rett i at forgrunnen er uskarp. Det kommer av at bildet er tatt med 30 sekunders lukkertid og at det var sterk vind. Eg synest dei uskarpe bladene var stilige. Eg meiner at landet i bakgrunnen skal være skarpt/ skarpere.
Bildet er tatt ved midnatt. Belysningen er gatelys frå Leirvik sentrum nokre kilometer unna som lyser opp skyene + månen som er utanfor bildekant til høgre.

Mvh Tina
Jon A.

Herlig herlig. Men jeg synes også at minst et av lauvbladene i forgrunden burde ha vært skarpt. Hvis du har brukt f/4 ? så burde du sansynligvis blendet ned mer selv om bladene hadde beveget seg mer i løpet av lukkertiden, synes det ser ut mer som ''blur'' enn bevegelsesuskarphet.
Akk ja, ting skal ikke være enkelt ;-)
-Jon
Håvard S.

Stemningsfult bilde og bra komposisjon, men forgrunnen burde absolutt ha vært skarp. Fokuser på forgrunnen, bruk større blender og høyere iso om nødvendig for å få de skarpe. Sjønner imidlertid at det blir vanskelig med så lite lys, men her ser det ut som at det er fokusert på bakgrunnen.
monica p.

Hallo Tina
Dette funker så det griner spør du meg, trenger ikke noen skarp forgrunn jeg i alle fall, et helt utrolig flott og stemningsfult lys du har fått frem her.
Meget bra.
Mvh Monica:o)
Eirik H.

Forgrunnen er perfekt og mystisk. Eit flott bilete dette, mykje pga. lyset og forgrunnen.
Johan K.

Fargene er nydelige. Akkurat det at forgrunnen er litt uskarp, går helt fint for meg.
Et stemningsfullt og fint bilde.
Stig B.

Fint lys og bra komposisjon, men på meg også blir de uskarpe bladene en forstyrrelse i bildet. Dette er for meg den typen bilder som bør ha skarpheti hele bildeflaten.

Mvh Stig
Birna R.

Tidligere har jeg kommentert bildene dine med merknader om at de har vært teknisk flotte, men livløse og upersonlige. Her synes jeg du har tatt et langt skritt i en retning som jeg gpersonlig liker mye bedre. Flott bruk av bildeflaten, rolige og harmoniske fargeklanger og -flater, og effektivt bruk av høydeformatet for å gi økt følelse av dybde i bildet. Skarphet er ikke et kriterium i den bildeløsningen du har valgt her.

Eneste jeg kanskje kunne pirke på er en svak beskjæring i toppen, dette vil ''suge'' blikket enda mer ut av bildet fordi dynamikken øker mellom forgrunn og bakgrunn. vurdér det iallefall.
Tina S.

Takk til alle for kommentarer.
Forstår det er litt blanda følelser for bildet. Det er bare bra!
Takk til deg Bjørn for at du liker bildet mitt!! Setter veldig stor pris på kommentarene dine!!!
Mvh Tina
Per R. G.

her her du fått til et flott bilde
Grethe B.

Flott stemning, men savner litt skarphet i forgrunnen. Du har fått til et flott gyllent øyeblikk. Jeg er nok av likerene her, selv om jeg ser at noe kunne vært for øyet og hvile på:-)

mvh
gt
Odd Eirik S.

Enestående flott lys.
Skjønner at det ble uklart eller bevegelsesuskarpt. Ikke rart med 30sek og vind. Da svaier jo alle trærne i bakgrunnen også. Er jo ikke det mest idelle motivet å ta bilde av i vindvær hvis man skal ha det skarpt.
Men her gjør det ikke noe. Bildet ble jo særdeles flott og jeg likte det svært godt.

mvh
OddES
Jonas L.

Dette likte jeg godt. Et gullbilde...

mvh JL
Inger-Lise S.

Usedvanlig vakkert bilde! Alt stemmer! Dette må anbefales:) Fantastisk lys.

Mvh Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu