- Sub urban -
Utstyr
  • Olympus E-20 P
  • Standard optikk
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger442
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_108997} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tommy J.

Hehe, rimelig sjukt bilde!
Knalltøft!
Knipset du akkurat idet hun ble påkjørt?? :D
Magnus L.

Tøfft!
M.
:-)
Avsluttet .

Woooow....fascinerende bra bilde...knall ide og strålende teknisk.....

:D :D :P

Mags
Geir Andre O.

Råkult og som nevnt, temmelig sjukt hehe liker rammene dine Bent, synes de gir en herlig avsluttning på dine bilder, mye bra her!

PS hvordan her du gjort dette da?
Bent S.

Takker så mye for tilbakemeldinger dere. Bildet er i 3 lag + ramme og det er gjort litt jobb med personen, for å fremheve det surrealistiske utrykket. Rammene lager jeg selv i PS, eller rapper noen fra andre og bearbeider de. Sleip vettu.. hehe.. Vi burde vel ta en kaffekopp en dag, Geir? :o)
Tomm H.

Bra ide og gjennomføring. Siden du blander sv/hv og farger understreker du at det er en manipulasjon. Syns det er unødvendig.
Lars R.

Hej Bent! Kanont spændende billede. Jeg er enig med Tom i at det ville være mindst ligeså spændende uden blandingen af s/h og farver. Ville virke stærkere hvis manipulationen var mindre tydelig. Men et utroligt kraftfuldt og uhyggeligt billede, det er det! Godt arbejde :-)
Avsluttet .

Veldig bra, kjempe kult! korleis lage du sånne, og andre ramme i ps? eg får berre til å laga enkle svarte elle ein ann farge..

mvh, Guro
even k.

Geinalt!
Gi oss gjerne litt info om hvordan du lager rammer, og hvor du finner de!:)
Bent S.

Takk skal dere ha igjen. For å ha en ting klart, så er stort sett alle mine bilder påvirket, på en eller annen måte. At jeg blander sorthvitt og farge, har ingenting med å vise frem at jeg har manipulert bildet å gjøre. Det ble ikke så bra i gjennomført s/hv, så jeg valgte å legge ut den versonen med farger i.. EK, rammene lager jeg i PS. Noen rapper jeg fra andre og blander med mine egne rammer. Alt fra vindusrammer, til struktur av ymse slag, kan man lage rammer av.. :o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu