Sopp
Bildet inngår i albumet Sopp.. -
Utstyr
  • fujifilm finepix s7000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger149
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113895} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Dette bildet gjorde meg nesten litt trist. Så sent på høsten allerede.
Fin senhøststemning, men litt rotete. Den sorte kvisten og litt av løvet kunne du ha plukket bort.
Stilken øverst vet jeg ikke riktig hva jeg skal mene om. Den forteller jo om soppens bedrøvelige endeligt, selv om den virker forstyrrende.

Mvh
ARVE
Linda W.

Takk for kritikk! Tror kanskje jeg kunne plukket bort det meste løvet, og latt kvisten ligge? Det dumme var at jeg ikke hadde tid til å jobbe noe særlig med det, det ble et snapshot. Jeg er enig i at det kunne vært bedre..! :) Ang. senhøst, dette ble tatt i midten av september, på Røros.. :)
Inger-Lise S.

Et fint motiv med nydelige fargetoner.
Jeg tror også jeg ville ryddet litt,men bare den sorte kvisten og evnt. det liggende strået i forgrunnen.
Jeg likte løvet til,jeg.

mvh Inger-Lise
Linda W.

Takk for kritikk! :)
Odd Tore S.

Hei!
Jeg ville ikke ryddet noe, jeg. Slik ser soppens bedrøvelige endelikt ut, nest siste akt, i ferd med å dekkes av nedfall og rot. I siste akt går blir den uformelig og går i klinete oppløsning.
Stilken hører med, denne har mistet hodet og det var der det satt fast.
Odd Tore
Christian P.

Enig med de over. Begrunnelsene for og imot å rydde opp i bildet eller ikke er gode. Jeg blir veldig usikker, men syntes nok at det skaper en viss effekt i bildet ditt denne gangen. Men makrobilder gjør seg best når de er ryddige - det er min mening. Altså fint bilde med tanke på at høst og vinter er over oss.
Erlend G.

Syntes dette sitter som det skal jeg. På høsten faller ting ned på bakken. Det forteller jo dette bildet på en vakker måte. Selvom macrobilder ofte blir bedre av litt rydding, var dette kult som det er..
Mvh. Erlend.
Caroline M. S.

Her har du sannelig fått noe som jeg normalt synes ser riktig sleipt og ekkelt ut (den typen sopp) til nesten å se ut som en vakker blomst. :-) Er enig i at den mørke kvisten trekker mye oppmerksomhet, men jeg ville ikke ryddet den bort. Synes den hører hjemme hvor den er av samme grunn som Odd Tore. :-)
Linda W.

sier takk for all ros og kritikk! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu