Lavskrikeportrett
Fotograf
Utstyr
  • Canon eos 1D Mk II
  • Canon 100-400 L IS
  • Brennvidde330mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeRaw, 500iso
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger387
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_116982} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Thorjus H.

Skikkelig bra bilde! dette likte jeg, du er såpass nerme fuglen slik at du ser fjerene det var kult. har aldri fått til bilder med fugler, kanskje jeg skal prøve.
Fet!
mvh thorjus
Jan M.

Nydelig - et flott fuglebilde, skarpt med fine farger
Reidun G.

Fine detaljer på lavskrika, og flott lys
Reidun
Venche J.

Dette er noe du kan.

Nydelig lys, skarpt og flott.

Wenche.
Bjarne B.

Meget bra, mange fine detaljer og skarpt der det skal være skarpt. Jeg tror bilde hadde tjent på et mer kvadratisk utsnitt der du minimerte litt på det lyset nede i høyre hjørne, men ikke fjerne det helt. Også på grunn av blikkretningen til fuglen er en beskjering til høyre å anbefale. Bilde er meget bra og fuglen fortjener full oppmerksomhet, noe den ikke helt oppnår når lyset nede i høyre hjørne tar litt av opmerksomheten.

Mvh Bjarne.
Svein B.

Jasså, har du fått lavskrikebasillen du også Jan? Du har fått et ganske så bra bilde av den her, men jeg har måttet se på det flere ganger før jeg klarte å bestemme meg for akkurat hva jeg syntes. Et litt vanskelig bilde. Jeg savner kanskje litt tydeligere miljø, men komposisjon i forhold til blikkretning er grei etter min mening. Lyset nede til høyre også positivt slik jeg ser det, skaper fin stemning. Bildet formidler også godt lavskrikas vesen og sjarm på en fin måte.

Mvh
Svein B
Bjørn H.

Aldeles nydelig bilde Jan ....

Bjørn ;¤¤
Jan-Eilert P.

Sylskarp Lavskrike. Fint bilde, men syns nok det er litt synd at fuglen sitter bak grankvisten. Det fineste på fuglen kommer ikke fram på dette bildet- vinger og stjert. Syns nok derfor at et bilde som Stig presanterte : bilde nr. 148025 totalt sett er flottere, men for all del så er det et fint fuglefoto allikevel.

Jan-Eilert
Stig B.

Fint portrett av en fugl jeg ble veldig fascinert av. Veldig fin nærhet med tilhørende skarphet og detaljering. Fine farger. Synes vel som initialbror at komposisjonen fungerer bra.

Prøvde selv på et slikt portrett, i bilde nr. 139394, lykkes ikke like godt som ditt. Ble glad i denne fuglen, og har ikke klart å begrense meg så jeg la ut maange.

Mvh Stig
Jan N.

Takker så mye for kommentarene!

Joda, lavskrika hører så absolutt til mine favoritter!
Synes du har presentert mange fine bilder av lavskrika, Stig!

Kan nok hende det blir flere fra meg også, den er jo så utrolig fascinerende!

JanJ
Carsten A.

Fin fugl fint gjengitt. Enig i at nedre høyre hjørne er litt (men ikke mye) distraherende. Beskjæring eller demping er alternativer, jeg foretrekker demping i dette tilfellet.

Godt eksempel på dette kameraets fantastiske egenskaper på høy ISO. Det er etter min erfaring helt greit å gå opp til 640 ISO uten kvalitetstap - og det kan se ut som 800 ISO er litt i overkant av det som er optimalt (men ikke mye!).

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu