Måneskinn
Huset til svigers en iskald kveld i slutten av november. Planen er å trykke bildet i 30*45cm størrelse og gi det bort i julgave.
Noen som har noen forslag til forbedringer? Jeg har vurdert å kutte litt himmel, men det må gå på bekostning av litt på sidene, siden jeg vil ha et format som passer inn i en standard ramme.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon DX AF-S 18-70mm 1:3.5-4.5G ED
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/4.8
  • Lukker15s
  • FilmtypeRAW, ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger417
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_117459} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Bjarne B.
Eg likte lyset i dette bilde veldig godt, et nydelig måneskinsbilde med veldig gode og klare farger.

Mvh Bjarne.
Inger Lene H.
Fin himmel, trivelig med lyset i vinduene, god stemning. Ville ikke kuttet bort noe av himmelen...men syns kanksje bildet er litt for lyst på høyre side og litt for mørkt på venstreside, spesielt siden månen er der den er. Finnes det en lyskilde ute til høyre her? Syns kanskje at garasjen (?) stjeler litt mye oppmerksomhet siden den (i forhold) er så lys...

Fint med sporene i snøen...er det dine? ;)

-il
Kai Frode G.
Sporene i snøen er mine ja.. :)
Det står en lysstolpe litt utenfor høyre bildekant, og den er skyld i at snøen på garasjen er utbrent helt i ytterkant. Skal se om jeg kan finne på noe der..
Lennart J.
härlig vinterbild fin skärpa. mvh lennart
Johan K.
Her likte jeg lyset veldig godt, og den flotte fargen på himmelen. Lyset på tretoppene var ganske spesielt og fint. Fin vinterstemning i bildet.

Johan
Kay R.
Et flott motiv i en bra belysning.. Veldig fin effekti snøen i bevegelse på taket. Månen blir kanskje vel utbrent hær.. Absolutt et pent bilde..

MVH Kay:-)
Kai Frode G.
Med så lang eksponering som motivet krevde, måtte månen bli utbrent. Jeg har prøvd å sette inn en ny måne, men det ble ikke spesielt vellykket. Jeg synes bildet må ha en ganske lys måne, siden det er den som er lyskilden i bildet og styrer retninger på skygger osv. Derfor ble bildet veldig kustig med en mørkere måne.
Steinulf L.
Månen plager meg ikke. Du burde kanskje vurdere om snøen skal være hvitere.
Fint bilde.
Kristian S.
Fint bilde. Men hvorfor en standard ramme? Det er jo bare å fikse litt på paspartouret...

KES
Kai Frode G.
Det har jeg ikke tenkt så mye på, siden jeg ikke har utstyr for å skjære paspartour selv. Men det er jo absolutt en mulighet om jeg stikker innom et rammeverksted eller noe. Takker for tipset.
Inger Anne Maritsdotter V.
Hei.

Dette likte eg umiddelbart!

På tross av at månen flyter litt ut , syns eg fargene, lyset og skarpheten var veldig bra her.

Et flott bilde.

mvh Inger Anne
Rita S.
En härlig månskensbild med fantastisk skärpa och känslan i bilden andas värme...Stort plus för spåren som gör din bild mer levande.
Bästa Hälsningar Rita
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu