Bildet inngår i albumet terra acitore - nærbilder av kropp
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger565
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_118924} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Ja, dette kan vel med rette kunne sies å sitte med samlede ben i ordets retteste forstand. Det smale, høye formatet forsterker det inntrykket, samt skaper bra dybde. Komposisjonen og linjeføringen er stram, med svært få - men effektive geometriske felter og linjer. Struktur og s/h-teknikk sitter.
Arne S.

Ekstremt høydeformat er krevende, og blir sjelden bra. Heller ikke dette fungerer for meg. Du jobber med rene former og en god ide. Men ikke helt i mål denne gangen. Jeg har ikke noe fasitsvar på røde rappen. Men det er jo din jobb.

:)
Christer B.

...bukker! Fint at du liker, Tommy! Jeg prøver og feiler.
Arne; Aldri reflektert over at høydeformat er vanskelig, men hvorfor fungerer det ikke? Forslag? (sånn etter røda rappen, det kan være litt din jobb også...)
Kristoffer L.

Rene former og stram linjeføring er nevnt som gode kvaliteter ved bildet. Dette slutter jeg meg til. Likevel føler heller ikke jeg at bildet kommer helt i mål.

Om problemet ligger i bruken av høydeformat, er jeg usikker på. Selv opplever jeg at det henger mer sammen med lyset, som ser ut til å være litt grått og kontrastløst. Jeg lurer på om løsningen kunne være å a) nyansere lyset mer, slik at lårenes runde form kom tydeligere fram, eller b) dra på med mer ekstrem kontrast, slik at trekanten og streken nedover ble enda mer understreket som dominerende, grafiske elementer i bildet. Er ikke sikker på hvilket alternativ jeg ville valgt selv, men tror begge ville kunne fungere godt.

Jeg liker utsnittet du har valgt, og har en følelse av at en slik løsning også ville hjelpe utsnittet til å fungere enda bedre.

- Kristoffer
Arne S.

Ikke høydeformat generelt, men 'ekstremt' høydeformat. Jeg har ikke vitenskapelige argumenter for hvorfor det er slik. Kun en opplevelse jeg har og sikkert personlig relatert.

Jeg reager først og fremst på det venstre låret, som framstår ubehagelig tykt. Bildets uttrykk er ikke avklart med hensyn til om du vil presentere en ren form, eller et menneske. Derfor butter det imot. Jeg oppfatter bildet som såpass mye 'menneske' at lårene ikke fungerer som estetisk nytelse (noe jeg forventer av et slikt bilde).

Linjene ved trusekanten virker også forstyrrende, sett i forhold til den rendyrkede formen jeg tror du vil formidle gjennom ditt trange utsnitt.

Sånn, fornøyd nå?

:)
Dag T.

Ekstremt høydeformat kan, om ikke annet, være vanskelig å få til å balansere.

Her gir det flate lyset et flatt lår og dessuten synes jeg ikke skjevheten passer. I tillegg synes jeg ikke den røffe teknikken passer på dette motivet. Litt mer rufsete bilde eller litt mindre rufsete teknikk tror jeg hadde passet.
Tarjei Ekenes K.

jeg gir et pluss
for kreativt utsnitt og format her

:-D ! son tarjeiav !
Christer B.

Takker til dere siste. Okey Arne, jeg tar den! Takk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu