Bildet inngår i albumet Vietnam -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger186
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_12262} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Hans- Georg S.

Fint portrett, og jeg likte det direkte blikket til modellen. Selv om bildet er tatt i sterk sol, har du allikevel pga. den store ''hatten'' fått bra lysforhold under denne og unngått slagskygger i ansiktet.
Toppen av hatten er ikke så ''ille'' utbrent heller.
Bra resultat tatt i betraktning lysforholda.

Carsten A.

Denne har vi jo sett før, og da vist i en langt svakere utgave! Mye bedre nå!

Ellers enig med HGS, men jeg hadde nok for min del gjort en beskjæring på høyre side. Samtidig ville jeg gjort noe med oversiden, men da snakker vi egentlig om en helt ny presentasjon.
MVH CA
Åse G.

Hei Carsten, stemmer det, vi har jo diskutert dette bildet (bilde nr. 4630) tidligere, for faktisk snart et år siden? Tiden går.

Jeg fikk en del pepper for det bildet den gangen, og lovet å prøve å gjøre det bedre. Tips fra gode FOTOdotNOer og trening har vært nyttig, og jeg ser selv nå (heldigivis) god forskjell.

Du nevner at du ville gjort noe med oversiden, men det ville være en helt ny presentasjon? Hadde vært artig å vite litt mer hva du har i tankene? Er det fargene og lyset du tenker på?

- hilsen Åse :-)

Carsten A.

AG: Det jeg tenkte på var at den uskarpe vegetasjonsbakgrunnen er bra, men at jeg ikke liker den lyse himmelsen like godt, samt at oversiden av hatten er svært lys. Jeg ville derfor dempet himmelen ganske mye eller skåret brutalt ned på hatten, nesten ned til bremmen - antakelig begge deler. Og det som da blir igjen av den lyse overdelen på hatten skulle det også gå bra å dempe ned.
MVH CA
Åse G.

Carsten: Takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding. Jeg skal ta ''saksen'' fatt og leke litt med beskjæringer, så får vi se. Jeg er fremdeles ikke helt stø på å dempe/endre deler av et bilde, men jeg har prøvd litt her på hatten - men det var kanskje ikke nok?

Hans-Georg: Takk for kommentarene og hyggelig at du likte bildet, som er en av mine favoritter.

Ha en fin dag - hilsen Åse ;-)
Arve k.

Åse det bilde likte jeg,fin kontrast og farvegjengivelse.objektet har en naturlig holdning ovenfor fotografen noe som er + +
''Meget bra''
Åse G.

Hei Arve og takk for kommentarene. Jeg tok mot til meg og ''pratet'' med denne dama her. Det gikk mest på fingerspråk og hodenikk, men jeg fikk kontakt og aksept for å ta bildet. Hyggelig at du likte det!

- hilsen Åse :-)
Åse G.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu