Masker i bod i Venezia
Gjennom min telelinse så jeg flere masker i en bod. Kun én maske hang langt nok fremme til å bli belyst av direkte sollys...
Utstyr
  • Canon EOS 3
  • Canon EF 75-300mm 4-5,6 IS
  • Blender-
  • FilmtypeKodak Portra 160 VC
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger598
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122682} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Chr. G.
Synes dette virker tiltalende! Bra farger og skarp maske i forgrunnen og de andre passe skyggelagt. Ulempen er at det finnes spor av butikk her; prislapper og krimskrams som er for salg. Muligens vil en alternativ berskjæring forbedre dette, kutte til høyre for den blå masken og klone bort prislappene.
Dag J.
Jeg er enig i kuttforslagene her. Ellers er fargene og skarpheten fantastisk, og maskene i seg selv interessante nok til at bildet blir ganske så severdig.
Avsluttet .
Bilde etter min smak. Passe mørkt så den ene masken trer godt frem, men samtidig avviker den ikke for mye. Ellers enig i kuttforslaget, og vekk med prislappene. Litt dumt også med den lyse ''hengeren'' nedenfor den lyse masken. Den viser litt for tydelig at det er et butikkvindu, men, men...

Flotte masker, morsomt å se på bildet med mange fine detaljer.
Anniken S.
Hei Vidar
Liker lyset som treffer denne masken, den skiller seg ut i mengden.
Du får ta deg litt tid til å rydde opp i bakgrunnen. Prislappene er forstyrrende, spesielt den rett bak masken. ''Hengeren'' burde fjernes. Uten disse elementene vil dette bli et knall bilde. Liker fargegjengivningene. Det er virkelig en god glød i den masken.
Anniken
Steinulf L.
Likte spesielt hvordan lyset faller på masken i forgrunnen. Har litt ambivalent forhold til prislapper mm. Det er jo bilde av masker for salg. Velvalgt objektiv gir et godt perspektiv her og nødvendig uskarphet på bakgrunnen.
Johan K.
Veldig fint hvordan kun den ene masken blir belyst av solen.
Men som andre, mener jeg at prislappene må klones bort.
Enig i kutteforslaget. Den belyste masken ligger nå litt for midtsentrert synes jeg.

Johan
Arne S.
Smålekkert, men jeg savner det lille ekstra. Et par virkelige øyne i det lyse masken kunne gjort susen.
Vidar V.
Hei!
Takk for gode kommentarer. Jeg har akkurat lagt ut en tett beskåret versjon av dette bildet i bildegalleriet. Den nye versjonen viser kun tre masker; den hvite og de to maskene bak den hvite. Der har jeg også klonet bort den ''hvite dingsen'' nede til høyre for den hvite masken. Dermed unngår jeg diverse krimskrams og en del tomme områder i bildet. Jeg unngår sentrering av hovedmotivet og jeg får masker i 3 plan, hvor den hvite masken fremdeles dominerer fullstendig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu