Camilla
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger713
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122846} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kåre N.

Hei
Fint utsnitt. Kanskje litt trangt beskåret?? Vakker modell med flotte ''smilehull''. Stå på, du har ''feelingen''
Mvh Kåre
Avsluttet .

Liker utsnittet jeg, eneste jeg har å utsette er uskarpheten på håret. Vakker model! Kom gjerne med flere slike bilder :)

-Torkel-
Nikolai E.

Du må jobbe mer med utsnittet. Du har valg å kutte mye over hodet, da bør du ha tilsvarende på sidene. Venstresiden er bare tomrom som du med fordel kan kutte vekk. Jeg har forsøke meg fram og ville valgt å dra utsnittet helt inntil halvparten av håret er borte. Da virker det som hun lener hode mot venstrekanten, og ansiktet blir ikke er midtstilt. Du kan også fjerne litt på høyresiden.

Du har fått reflekser rundt øynene, ganske tøft synes jeg, kunne være mer av de på det venstre øyet (hennes høyre). Men samtidig er det blitsreflekser på lippene og tennene, de gjør seg ikke så godt. Men slike blitsreflekser er vanskelig å unngå med direkte blits.

Bildet skjemmes av hård jpg-komprimering. Du kan gjøre det litt mindre så vises ikke komprimeringen så tydelig. Ellers et godt bilde av ''Camilla''.
Monica E.

Tusen takk for mange gode tips! Jeg var veldig usikker på om utsnittet fungerte, skal være enig i at det blir litt trangt over hodet.

-monica-
Nils Kristian Th. E.

Hei Monica, jeg syns du har gjort en bra jobb her. Når hun lener hodet til den ene siden synes jeg det ser bra ut med luft på den siden. Jeg har prøvd beskjæringsforslaget til Nikolai og jeg synes det blir statisk og kjedelig. Ellers syns jeg bildet tjener på å bli justert i Levels i photoshop. Hvis du åpner Levels (Image->Adjustments) og trekker merket til de lyse tonene fra høyre til venstre, inn til der kurven begynner, blir bildet kvitt et grått slør som man kanskje ikke legger merke til før etter at det er prøvd. Ha det bra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu