Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger517
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_123047} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Arne S.
Jeg ser du prøver deg fram med å legge ut bildet både i galleriet og kritikken. Det kan bli spennede å følge.

Jeg har sagt tidligere at du er ''fargenes mester''. Også i dette bildet bruker du farger som et bevisst virkemiddel i din visulle kommunikasjon. Ved første øyekast treffer ikke bildet like godt som mange av dine tidligere bilder. Det kan skyldes min svakhet minimalistiske løsninger. Dette bildet spiller på andre strenger.

Jo mer jeg ser på bildet, jo bedre blir det. Det er fordi du er så bevisst alle detaljene motivet er bygd opp av. Det ligger en fortelling i personens påkledning i fohold til de moteriktige plakatkvinnene. Den lille (triste) jenta i sorthvitt oppe til høyre er en herlig kontrast, og tilfører bildet en emosjonell dimensjon. Den mørke halvbuen stenger jenta ytterligere ute fra det fargerike felleskap. Uret som snart slår tolv bidrar også til historien, som er i ferd med å utvikle seg til en roman. Derfor stopper jeg her.

Veldig bra igjen, Helene!
Helene B.
Takk! Fint at du liker det!
Jeg har hatt så lite tid til foto i det siste, så jeg har faktisk ikke oppdaget forandringene her på fotodotno før nå. Var ikke meningen å legge ut bildet på både galleriet og kritikken, har ikke satt meg inn i hva forskjellene er enda...kanskje lurt å gjøre det ;-)

Avsluttet .
Selv om jeg maa si at dette bildet ikke er i samme klasse som mange av dine andre reint teknisk. Var budskapet (eller min tolkning av det) fantastisk. Det sa en del om kvinner og kvinner sitt ofte heller labre forhold til sin egen kropp (som er trist) som skyldes diverse snuskete paavirkninger.

Et bra bilde aa studere og reflektere over.
Thomas A.
herlig collage

thomas
morten e.
spennende... fint belyst!
liker greia de...

mvh m#rten
morten e.
spennende... fint belyst!
liker greia de...

mvh m#rten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu