Hvor gammel var fotografen ?
Tenk deg at jeg er 15 år og akkurat har lagt ut dette bildet. Hvilke råd ville du da ha gitt meg.

( jeg var 15 år da jeg tok dette bildet )
Bildet inngår i albumet familie - De beste modellen ser du her dag !
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetfilm og slikt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1393
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_128272} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Hanne L.
Et herlig bilde! Får meg til å lure på hva de 3 skal ut på.... eller er de kanskje på vei hjem? setter tankene i sving. Synes den kornete kvaliteten er helt topp, men kanskje vel lyst oppe etter mitt hode. Stripene på midten sjenerer meg. Men helt klart et tøfft situasjons bilde!
Har kikket på de andre bildene dine og vil si du er litt av en kunstner. Kreativ og anderledes, det er spennendes!

Mvh
Hanne
Kristian S.
Ikke fullt så skarpt utsnitt, litt mindre korning... Ellers er det jo et kult bilde.
De personene til høyre i bildet er irriterende, de ødelegger situasjonen litt.
Syns utbrentheten gjør seg veldig godt.

KES
Edvin S.
Har prøvd å titte på bildet, og for meg fremstår den som altfor lys i toppen og altfor mørk nede. Det lyse passer bra, men det mørke er altfor mørkt og gir altfor liten kontrast i nedre kant.
Blir altfor mye, ''gå ut av den mørke tunnelen'' her.

Syns motivet er spennende, og det kornete passer veldig godt inn, men bildet ble vel to-delt. Skinnene skaper en flott dybde.

Så rådet til en 15 åring er at han bør ta seg en runde til på mørkerommet, så blir dette så fint, så fint ;-) og neste gang bør han ikke slurve slik at det blir en stygg stripe tvers over bildet.

Mvh ~ Arne ~
Stian G.
Nå har jeg sett dette bildet før men jeg drister meg til å kommentere for det.
Vel jeg synes bildet i sin absolutte enkelhet er dritfett. Kunne sikkert vært pussa litt på i mørkerommet, f.eks den tidligere nevnte stripen. Kanskje prøvd å øke svertingen i skyggepartiene.

Jeg får en litt sånn ''On the run'' følelse av dette og det liker jeg. Minner meg litt om klassiker filmen ''down by law''. Det at figurene beveger seg fra det mørke mot det lyse underbygger flukten og veien mot friheten.

Et knall bilde som sikkert kunne tjent litt på en anelse flikking, men nå er det ikke alltid at det tekniske bør være 100% for at et bilde skal få full pott av meg.
Trond H.
Det som er kult med dette bildet er at motiv sammen med etterbehandling gir det et tidløst preg, det er vanskelig å si om dette er fotografert i 55 eller 75. Det er et absolutt pluss hos meg.
Videre er det noko tiltalande over det, det forteller en historie, rommet på høgre side som ved første augekast verkar overflødeig bidrar etter kvart til ein historie. Kven er de på perrongen, har dei nokon sammenheng med desse tre unge menna som går inn i det lyse (uvisse???)

Teknisk kan det i og for seg passe med et røft uttrykk, men ville forsøkt å fjerne den streken som går på tvers av bildet. Vidare tykkjer eg at personane burde stått i skarpare relieff til bakgrunnen, nå er dei nesten i ferd med å verte oppløyste, og eg tykkjer det svekker bildet som sådan.

Så, ville pusset på ein del detaljer, men beholdt utgangspunktet for atmosfæren.

MVH TH
Gunnar H.
Heng bilde ein stund,kjem det lyd. Av angande enger riv kyrne tjukke tugger. Runde munna masar graset jemt og trutt. Gnuser knitrar.

Positivt: De horesnjtole ripene er bra, og utbrendt heten er kn7ugelig.
Konsnukivt: Man bør ikke urenere på tog ---skjinna, jeg håper du er lok(e)føreren.
Negativt: Godt du ikke er tredve nå
Gunnar H.
Heng bilde ein stund,kjem det lyd. Av angande enger riv kyrne tjukke tugger. Runde munna masar graset jemt og trutt. Gnuser knitrar.

Positivt: De horesnjtole ripene er bra, og utbrendt heten er kn7ugelig.
Konsnukivt: Man bør ikke urenere på tog ---skjinna, jeg håper du er lok(e)føreren.
Negativt: Godt du ikke er tredve nå
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu