Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger390
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_128292} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ioannis L.
Et praktfult og mystisk selvportrett!
Det fungerer fortreffelig som abstakt kunst også!
Meget godt gjennomført! ;D
Merethe W.
Det her bildet kan jeg godt lige:) Jeg klarer riktignok ikke heelt å lokalisere åstedet:) Bra at du har laget det så mørkt, og som Ioannis sier så blir det (halv-)abstrakt.
Kristoffer L.
Praktfullt og mystisk er ordet - jeg slutter meg til Ioannis' kommentar. Vanskelig å dechiffrere, men desto bedre som bilde. Jeg tror dette ville gjøre seg i større format, på veggen. ;-)

- Kristoffer
Dag T.
Stilig! Enig med de andre.
Ketil K.
Neppe håndbaken du har tatt bilde av her nei?

Man blir sittende å spekulere hvilken del av kroppens største organ huden dette er. Abstrakt bra, men litt uforståelig/utydelig for min smak. Får litt hårete Asbjørnsen og Moe følelse.
Caroline M. S.
Enig med de andre og bildet blir ekstra spennende når det er i kategorien selvportrett selv om det også ville vært spennende uten å ha noe clue til hva det skulle være. Det ser skummelt, mørkt og mandig ut. :-) Asbjørnsen og Moe-assosiasjonen til Ketil henger jeg meg gjerne på (en hårete versjon av de eventyrene foreldrene våre ikke ville lese for oss da vi var unger).
Thorfinn B.
er litt på tja'ern her jeg. Blir ikke helt klok på denne selv om jeg ser både hur og hår.
Avsluttet .
usikker på dette bildet

liker toner og tekstur, kontraster.

vanskelig å si noe kontruktivt, et bilde som kan tolkes , ekspressionisme som kan henges på veggen(?). Men blir ikke helt tatt med av det abstrakte i bildet, mulig det er for abstrakt for min del.
Hadde vært fint å høre noen tanker fra fotografen på dette.
Ø
Christer B.
Vel, må innrømme at jeg ikke har noe spesielt mål eller mening med dette, jeg la det mest ut på kritikken for å få litt oppriktige synspunkter. Kanskje for å provosere litt? For meg trenger ikke et bilde være noe annet enn det det er, så får det være opp til hver enkelt betrakter å få noe ut av det eller ikke. Enig at det er litt abstrakt og noe diffust, samtidig skjønner man omtrent hva det er, kan godt forstå at folk lurer på hvilken kroppsdel som er i fokus her, dette i kombinasjon med kontrast og lysutførelse er nok mat for min del, men litt usikker er jo jeg også!
Takker for innspill.
Avsluttet .
det er som du sier, det er det at jeg skjønner omtrent hva det er som gjør at min oppmerksomhet fanges av bildet, og på den måten har bildet kraft.

Ø
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu