*3*
Siste bilde i denne serien. De som vil se mer av denne serien kan ta en titt på mine hjemmesider http://www.pictureme.no
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-03-04 08:53:49
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-03-04 08:54:57
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EFS 17-85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1367
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_129187} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Inger-Lise S.
Fint bilde,litt morsomt. Jeg vet ikke om skyggene burde eller kan fjernes.Savner også litt skarphet. (Snakk om å sitte i glasshus...)

Inger-Lise:)
Geir Andre O.
3 flotte og fargerike bilder, liker denen serien din, morsomt og passe frekt igrunn :-) gleder meg til å se resultater etter helgen....

God tur
Anniken S.
ILS, slettes ikke noe glasshus her og heller ei noe porselen du behandler :)
Litt vanskelig det med skyggene. Prøvde å dempe de litt, men kom frem til at resultatet ble bedre med de skyggene. Vi står nok en anelse for tett inntil bakgrunnen. Skarpheten skal være ok. Har kjørt opp bilde en del og tittet på det uten at jeg finner noen uskarpe områder. Mulig web-saven forårsaker noe av dette.
GAO, vi får se...Håper vi får til noe bra. Det blir jo en helt annen setting enn vi har prøvd tidligere. Takk :)
Stine J.
Morsomt bilde, men liker bedre de to andre i serien (selv om dette slettes ikke er dårlig for det). Her syns jeg at skyggene skjemmer litt, men du bruker friske farger i bekledningen som gir bildet den rette ''looken''. Herlig! :-) Savner også litt skarphet, som Inger Lise er inne på, spesielt på ansiktet til hun bakerste. Spennende og morsom serie.

mvh Stine
Avsluttet .
Chic I og II er bedre. Her er damene for anspente og ''seriøse''.
Slagskygger er nevnt. Stort pluss for ideén, og for lekre antrekk. Spesielt fottøyet :-) Likte serien da...

T
Bjørn H.
Kanskje ikke det beste CHIC bildet, men jommen noen utrykk å få ta del i, alikavææl...

De virker nok litt unaturlige og anspente av en eller annen grunn, men hun i midten har noen helt ubetalelige ansiktsgrimaser ... :+

Klærne er dødskule, og det samme er skoa og de lilla strømpene ...

Gøy er det,,, stå på ..

Bjørn ;¤



Avsluttet .
God morgen Anniken
Chic-serien din er et kreativt og artig påfunn. Hvor du får alle de gode idéene fra vites ikke! I likhet med de andre er jeg enig i at dette bildet ikke når helt opp mot de to første Chic'ene. Chic II var helrått.

Klærne, strømpene og fottøyet er dødskule som Bjørn skriver.

Gleder meg til fortsettelsen.

Ha en god dag.

MvhJRH
Steinulf L.
En herlig gjeng. Ikke plaget av uskarpe områder. Ser frem til flere kreative påfunn fra deg - når du har fornyet sminkelageret..
Arne S.
Jeg sier som idol - dette er dårlig. Jeg sier det ikke for å provosere elle være slem. Men det er min ærlige, subjektive oppfatning. Det hele virker anstrengt, påtatt og uten innlevelse. Bildet mangler den visuelle kraft og forståelse som denne type (litt frekke) motiv bør ha. Man bør kjenne sitt publikum - vite hva man vil - og hva som skal til. Skyggene og det sterile studiomiljøet gjør ikke det hele bedre. Bildet mangler sjarm.

Hva vil du med dette - egentlig?
Anniken S.
Hei og takk for konstruktive tilbakemeldinger.
Morsomt at noen liker serien.
Arne, jeg vil vise frem en glamorøs verden, klinisk, fremtidsrettet. Modellene er plassert i et stort tomrom for kunne fremprovosere det fatale enkle kvinnesyn....bullshit Anniken!.... Dette er ren nytelse for øyet. Morsomme farger, modeller og en annerledes setting i mine øyne. Man trenger ikke grave dypt i sjelen bestandig for å kunne formidle et bilde. Dette er en fargeklatt som andre kan hvile øyet på. Trekke litt på smilebåndet og se det ironiske i det hele. Har overhodet ikke de kunstnerisk anelsene av å kunne se og tolke et diffust fotografi. Jeg vil ha enkle budskap, ingen dype tanker.
Anniken S.
Btw, de fototekniske tilbakemeldingene tar jeg til meg.
Det er nok som tidligere nevnt en dårlig avstandsbedømning til bakgrunnen som har skapt mye av skyggene, samt for lite belysning av bakgrunnen.
Begge lampene står i front. Får prøve ut litt annen lyssetting i helgen.
Nå pakker jeg fotoutstyret og reiser til fjells med de tre modellene. God helg :)
Arne S.
Mitt innspill må betraktes som en utfordring til deg. Ditt svar er klargjørende og åpner for kommunikasjon. Ideen er grei, men problemet er at bildets uttrykk ikke er et godt svar på ideen. Jeg ønsker ikke å kverulere, men tar dette opp som en generell problemstilling.

Konstruerte bilder er en vanskelig gren innen fotografi. Den tekniske siden er en ting - formidling av en ide noe annet - og viktigere. Hvorvidt formidling av ideen er vellykket kan være verre å kommentere, men det mest interessante i mine øyne. Ikke minst i dette fora, bildekritikken.

Dette er ikke en ren nytelse for meg - selv om jeg har humor og liker damer. Jeg ser ironien, men trekker ikke på smilebåndet. Det er et tegn på at noe er galt. Du behøver ikke tilføre bildet et diffust kunstnerisk uttrykk for å skape et godt bilde. Det har med fotografens tilnærming til motivet å gjøre. Du er ikke i mål med dette.

Mitt negative innspill er positivt ment.

Marius F.
Hehe, festlig dette. Småvulgær bekledning samt sminke. Liker ansiktsuttrykkene på kvinnene. Kunne nok vært skarpet en hel del opp.

Mvh, MF
Lars-Anders M.
Morrsomt, men langt fra det beste fra deg. Krisesenter?
Ioannis L.
Hehe!
Det meste er jo nevt her, så jeg skal ikke repetere.
Må bare si at hvis jeg ser bort ifra skyggen på v2, så synes jeg det faktisk var meget spennende bilde med en fjern litt humoristisk undertone!
Anniken S.
Takker for flere gode innspill. Morsomt å høre dine formeninger Arne, liker at du er så direkte og så klar i dine utsagn. Enig at konstruerte bilder kan være vanskelig, men det er ofte en god måte å formidle et budskap på.
Tenkte litt i helgen når jeg var på fjellet hva dette bilde kunne sammenlignes med. Kom til slutt frem til at det kunne sammenlignes med en B-film hvor handlingen er tynn, men enkelte scener i filmen er hysterisk morsom. Enten så har du denne evnen til å glede deg over de morsomme scenene, eller så slakter du filmen på grunnlag av den tynne handlingen....
Allikevel, veldig lærerikt mye av det du skriver.
Takk til dere siste som ser humoren i dette :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu