Bildet inngår i albumet Natur -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1710
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_129975} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (31)
Bjørn H.
God kveld Arne -

Har ikke mange forbedringsforslag her, tror jeg tar loven i egne hender og nyter, selvom jeg er på kritkken :))

Et deilig bilde som svever mellom det abstrakte og konkrete -

Liker flateinndeligen og komposisjonen -

Og du verden for noen valører i blått -

Flott flott flott - - -

Bjørn ;¤



Avsluttet .
Joda, lekkert dette. Så mykt så mykt, men det røffere nedre hjørnet bryter glimrende opp med all mykheten. Et bilde for stueveggen.
Thorfinn B.
Nedre høyre hjørne er sikkert bra ment (som en brytning eller overraskelsesmoment), men det fungerer ikke for meg. Hjørnet avslører at bildet er tatt fra en båt på stille vann. Ikke at det er feil i seg selv, men det mystiske forsvinner litt.....om du forstår hva jeg mener.

Ok, ikke la deg lure. Jeg synes bildet er skikkelig bra Arne :-)
Nydelige blåfarger, passe abstrahert med deilige overganger....! Selv Mike Oldfield eller Roger Waters kunen ikke gjort det bedre.
Arne S.
Thorfinn: Bildet er ikke tatt fra en båt i stille vann. Mystikken er i behold :-)
Thorfinn B.
grynt! så feil kan man ta, men det var nå slik jeg oppfattet det. Jeg står derfor fast på at hjørnet ikke fungerer for meg, men regner sikkert med at noen vil mene det er alfa og omega :-)). Toppen bild, uansett!
Arne S.
:-)
Inger-Lise S.
Et nydelig bilde med fine linjer og former,flotte blånyanser. Dette burde vært stort på en stor vegg.

Inger-Lise:)
Eirik H.
Eg tenker i same baner som Thorfinn når det gjeld hjørnet, men på den andre sida er det vanskeleg å tenke seg biletet utan dette uromomentet. Biletet kjem for øvrig til sin rett i fullskjerm.

Svært delikate fargekombinasjonar, men det er ikkje nok til å fange merksemda mi i lengda. Kanskje eit meir radikalt uromoment er på sin plass...
Bjørn H.
Psst : Har bare lyst å si at bildet nesten funker enda bedre på grå bakrunn...
(Bare en liten tanke før øya glepper igjen...)

JO...en ting til du .. bildet er litt popp musikk Arne, men det er en skikkelig bra låt det her.. - med lang levetid :-

Bjørn :)
Arne S.
Hehe, tenkte på det, Bjørn. Ventet på kommentaren din. Popmusikk kan være bra det. Noen ganger er det helt ålreit.

Thanks to all!

:)
André M.
Behagelige farger og god flatebruk. Uten hjørnet hadde jeg mistet referansepunkt for blikket. Så, hjørnet hører med :-). Liker dette.
Caroline M. S.
Dette syntes jeg ingenting om. Ikke før jeg kom på å skifte til grå bakgrunnsfarge (og jeg kom på det før Bjørn altså - vi så på det sammen over telefonen *S*) - da ble bildet straks et helt annet. Riktig pent bilde og det har det lille ekstra som gjør sitt til at det kan ses på mer enn en gang (fint lys, bevegelsene på vannet, det sorte hjørnet med annet mønster over). He, he - for å fortsette på popmusikken: Jeg kjøpte Robbie Williams' Escapology da den var ny og hørte den omigjen og omigjen en hel dag. Jeg har ikke hørt på den siden, men kanskje jeg gjør det om et år eller tre. Likeså med bildet ditt - jeg kommer sikkert til å se på dette bildet igjen. Ikke i dag eller i morgen, men kanskje om et halvt år. :-)
Ann F.
Grå bakgrunn gjorde virkelig susen, blåfargene lever mer da, rikere og dypere.
Linjene er behagelige å følge med øyet, til å begynne med lurer man på hva uromomentet i nedre h. hjørne har der å gjøre, men etter hvert faller det naturlig inn som det ''lille'' som bryter de svevende bevegelsene.
Meget vellykket behagelig bilde.
Mvh Ann
Marianne M.
Hei Danser med linser
Behagelige flytende kurver og linjer....Grå bakgrunn gjør at bildet kommer skikkelig til sin rett.Som Ann påpeker kommer blåfargene mer ''til liv'' da.
Får samme følelse som mår en sitter på bryggekantene og ser på speilingene og bølgene som danser....rolig og avslappende. Høyre hjørnes uromoment hører med i helheten...Sånn er jo livet,...det er jo alltid et uromoment ;-}

Mvh Marianne
Carsten A.
Elegant, visuelt engasjerende, inspirerende.

MVH CA
Dag T.
Neeeeeiii, Arne, dette var ikke så spennende. Lagdelingen øverst i bildet har lite med den morsomme figuren nede, småbølgene til høyre avbryter ethvert tilløp til undring.

Det tas generelt forbehold om at jeg etter lang tids overeksponering har utviklet aggressiv allergi mot bølgereflekser, men jeg synes ikke dette holder.
Ketil K.
Jo dette holder. Med grå bakgrunn og sort ramme er dette en visuell nytelse.
Arne S.
Ulike meninger er bra! Bakgrunnen er grå nå. Takktakk! :)
Stine J.
Har kikket på bildet ditt flere ganger nå og har vel omsider bestemt meg for at jeg liker det. :-) Grå bakgrunn gjorde kanskje susen, hva vet jeg. Uansett har bildet flotte fargenyanser og bølgene ser riktig så drømmende ut. Stenen og de diagonale krusningene nederst til høyre gir et referansepunkt. Irriterte meg litt at akkurat den delen av bildet var så uklar, men jeg har skiftet mening etterhvert som jeg har sett mer på det. Det er fint akkurat som det er!

mvh Stine
Arne S.
Jeg vet ikke hva som er verst eller best for bildet sin del. Om man liker bildet umiddelbart, eller man må jobbe med det. Uansett fint at du liker det til slutt. Bare for ordens skyld - det er ingen stein nede til høyre - ei heller bølger fra båt. Mystikken er altså fortsatt i behold (Selv om det sikkert er knekkende likegyldig :)
André M.
Krokodille?. Jeg har bestemt meg for DET :-)
Avsluttet .
Nederste hjørne er vel enten en bølge forårsaket av at vannet slår mot en bryggekant - eller bare et lite skvulp mot en stein i vannkanten. Den stramme kuttingen i bunn gjør at det ikke ser opplagt slik ut.
Stine J.
Jeg som var sikker på at det var en stein. :-( Vel, som du selv er inne på; det er i utgangspunktet revnende likegyldig HVA det er, men når man først har begynt å henge seg opp i hva det er så irriterer det å ikke se det. Men, bare behold mystikken du. :-)

mvh Stine

pssst... Hva med is da? (klarte ikke å dy meg) :-)
Hans Jacob H.
Fine og beroligende former og farger synes jeg, antagelig fordi jeg også ''ser'' rolige bølger fra båt, selv om det altså ikke er det.
Øverste lyse stripen forstyrrer meg mest ved bildet, antagelig fordi jeg ''ser'' horisont og himmel, selv om det da kanskje ikke er det heller??...
Akk og ve, alltid skal man forklare og rasjonalisere alt mulig for seg selv, og ikke bare nyte former og farger som de er...

Hans Jacob
S. N.
Stor fan av blå-bølge-bilder har jeg igrunn aldri vært, men dette fungerer forbausende godt fordi det har former som gjør det til noe mye mer enn bare fine farger. Uromomentet i hjørnet hever. Den hvite horisonten er vel kanskje et rekkverk el.l rett over vannet som lager speilingen, ser det ut som i mine utrente foto-øyne.

Silje
Magnus R.
Jeg liker bildet, den lyse delen oppe kan oppfattes som en horisont, det er spennede ( for det er vel en speiling alt sammen eller er det ikke det ?? )
Ellers fine former med behagelige toner.

mvh
Magnus
Odd Tore S.
Lekkert, fine former og behagelige toner som Magnus treffende sier.
Jeg oppfattet også den lyse delen som en horisont, men ser den etterhvert mer som et annet bølgemønster med speiling.
Hva det er, er ikke viktig. Det at det står i kontrast til de myke kurvene under er det.
To sett med former, som både harmonerer og er forskjellige.
Egentlig holder det for meg. Nedre høyre hjørne blir en tredje type element, som med sin blanke og knudrete overflate og bølgerefleksjoner med kort bølgelengde bringer inn noe som jeg ikke ser som nødvendig i dette motivet.
Jeg synes at behagelige her alene hadde vært nok, uten et slikt moment av (rolig) uro. Men jeg vet at du er bevisst på å legge inn litt som kan irritere for å engasjere betrakteren. Og det har du fått til.
Odd Tore
Inger Anne Maritsdotter V.
Hei Arne

Sitter her og er usikker på om eg ville ha kutta bort litt av øvre del, for å få meir fokus på 3/4 del av nedre del som eg syns var fin, øvre del var også fin, men det kunne egentlig vore to ulike motiv.
Interessant motivvalg og spennende blåtoner.

mvh Inger Anne
Frank W. G.
En stø og fin komposisjon. Jeg er allikevel litt enig med Thorfinn om det nederste høyre hjørnet. Det er noe som ikke helt sitter som et skudd. Men bevares, bra åkke som.

Frank
Dag J.
Utrolig flotte farger og fargeoverganger. Passe abstrakt men nok former til å gjøre seg godt i stort format til fks en blå sofa...

Ikke innertier, til det er det for lite av interesse (for meg) i bildeflaten, men et godt stykke der oppe er det.
Arne S.
Takker for alle nye innspill!

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu