Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger593
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_137950} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Trond H.
Det eg lurer mest på her er kvifor du skriver at det er tatt med Hasselblad, som eg ikkje får til å stemme heilt. Ellers er eg forøvrig av den meining at dersom ein skal dele eit ansikt i to som på denne måten bør det være ein grunn til det, noko som eg eigentlig ikkje ser her. Etterarbeid vert også hengande litt i lause lufta, formålet er ikkje klart nok tykkjer eg. Skjønner i og for seg tanken med høg kontrast for å understreke et seriøst uttrykk, men det vert ikkje nok på ein måte.

Greitt utsnitt, men der stopper det vel for min del. Ville kanskje ikkje kutta øret.

MVH TH
Jon S.
takker for komentar hva er det du ikke får til å stemme?
Trond H.
Vel, det første er at på det identiske bildet som ligger på galleriet står det at det er tatt med digitalkamera (dog uspesifisert). Du skriver også at du jobber kun med digitalkamera.

Her skriver du at det er tatt med HB og 6*6 (som er et filmformat)

brennvidde 35 mm? På mellomformat er dette ganske drøy vidvinkel, ser ikkje slik ut her.

Dersom dette hadde vært tatt med et HB kamera måtte det altså være digitalt bakstykke (som forøvrig koster rundt 170.000.-), og da kommer vi til det egentlige poenget: Dette er ikkje kvaliteten eg forventer fra et hasselblad, og dersom eg skulle ta heilt feil om dette må eg moderere påstanden min overfor, og seie at dette var fantastisk dårlig arbeid utstyret tatt i betraktning.

Derfor får eg det ikkje til å stemme....
Trond H.
Nå vart eg plutselig litt i stuss om du mente kamerainfo eller sjølve biletet... Det var bare kamerainfoen eg ikkje fikk til å stemme.

Biletet som sådan gir meg personlig ikkje så mykje som eg hadde ønska, men det håper eg eg redegjorde for i mitt første innlegg...
Håvard F.
dette bildet kan umulig være tatt med Hasselblad
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu