Trilletur
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 50mm f1.4
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHoya R72 IR
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger728
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_138635} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jon Fredrik S.
Liker dette veldig godt.
Veldig bra bruk av effekter, og nydelig komponert.

Mvh JFS
Rune H.
Gråtonene kontra blått ble en god kombinasjon synes jeg!

Komposisjonen sitter godt. Blir nysgjerrig på skyggen av treet, synes den har potensiale. Men med en åpning i underkant mister en effekten av damen sitt lave ståsted i bildet.

Meget positivt bilde!

Rune :)
Hans Jacob H.
Det ble et ganske kjølig preg på bildet med gråtonene mot den dypblå himmelen, men det ble absolutt tiltalende. Jeg ser også mange spennende detaljer (skygger) i bakken, men jeg vet jo ikke hvor mye du har å gå på i den retning, og det ville vel blitt et annet bilde også. De horisontale grenene som stakk inn øverst til venstre var litt forstyrrende i den ellers enkle og tiltalende komposisjonen.

Hans Jacob
Kai Frode G.
Bildet er ikke croppet noe bortsett fra ørlitt oppretting. Jeg har dermed ikke noen muligheter der, og jeg liker også barnevognen sin plassering i bildeflaten slik den er. Grenene øverst til venstre irriterer meg også, men det var lite å gjøre med de. Det er litt for mye å klone bort til at jeg tror resultatet ville blitt tilfredsstillende. Jeg ønsket en enkel komposisjon i bildet og skulle gjerne hatt med hele treet også, men det var desverre heller ikke mulig pga nabotreet.
Johan K.
Likte dette godt
Den effekten du har fått fram var meget tiltalende. Gråtonene mot den blå himmelen. Det ble en ganske spennende stemning og atmosfære ut av det.
Skyggene på bakken ga litt mer liv i bildet.
Og ellers, en bra komposisjon.

Johan
Ann F.
Jeg både liker det og ikke.
Fargetonene står godt til hverandre, stemning er fin, komposisjonen godkjent, men jeg får ikke det kalde, kjølige, distanserende til å stemme med en ung mor på trilletur, det er en tid i livet som for meg står som varm og inkluderende, ikke kald og avvisende. (Er fullt klar over at det ikke er slik for alle.)
Derfor både stemmer det og ikke - på en gang.

Mvh Ann
Kai Frode G.
Det er min samboer som triller vognen, og min sønn som ligger i den, og dette er for meg et meget hyggelig syn. Det er ikke meningen at bildet skal skildre denne situasjonen kjølig, selv om fargetonene i seg selv er noe kjølige. Jeg synes det spesielle lyset er viktigst i bildet, og opplever ikke selv bildet som dystert, kaldt eller noe i den dur. Det er mye lys i bildet, og det lille som sees av skygger, virker ikke på meg som en trussel. Lyset dominerer.

Interessant er det likevel at bildet tolkes på ulike måter, selv om den nevnte tolkningen er i motsetning til slik jeg mente det. Men jeg ser absolutt potensialet i til å lage et dyster stemning i et liknende bilde, men da med et annet motiv.

Takker for kommentarer, det er veldig lærerikt for meg!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu