Fyrverkeri 17. mai
Tradisjonen tro avsluttes 17. mai på Raufoss med et skikkelig fyrverkeri.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon DX AF-S 18-70mm 1:3.5-4.5G ED
  • Brennvidde18mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger888
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_139392} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Geir B.

Hei Kai. Fine farger og veldig fin balanse mellom fyrverkeriet og lyset i forgrunnen. Taket nede til venstre sjenerer en del.

MVH Geir
Torbjørn K.

Veldig bra fanget fyrverkeri. Er enig med Geir i at taket nede til venstre ødelegger litt.

Mvh
Torbjørn
Cristina B.

Ok, huset foran er nevnt. Det jeg liker med bildet er at du har fått med gaten og bygningene, dvs unngått å gå i fellen å bare konsentrere deg om selve raketten. Det som er bra er jo nettopp hvor bra belyst denne gaten er i kombinasjon med den flotte raketten.
Først fikk jeg en stemning av ett forlatt sted til tross for raketten, men heldigvis oppdaget jeg menneskene borte ved kirken.
Liker også at himmelen ikke er helt svart, bra!
mvh Cristina
Kai Frode G.

Hustaket var desverre ikke til å unngå. Jeg er ikke interessert i å klippe bort så mye av bildet at det forsvinner. Som Christina skriver er litt av sjarmen med bildet at så mye av begyggelsen i sentrum er med.
Stedet var langt fra forlatt. Uten at jeg vet nøyaktige tall er det sannsynligvis et tusentalls mennesker eller flere som hvert år ser fyrverkeriet. De fleste står gjemt bak den store bygningen i midten av bildet, som forøvrig er min gamle skole. I dag er det leiligheter og butikker i bygningen.. En del mennesker kan sees på torvet også.
Finn W.

Allt er nevnt etter min mening,Hadde det ikke vært for taket til venstre nede og at det ser litt venstre vridd ut, så er det det fineste rakket bilde jeg har sett. Har selv mange liggende i arkivet,men kommer ikke å legge dem ut etter dette. Bra!

Mvh Finn.
Johan K.

Særdeles bra fanget fyrverkeri!
Det meste er nevnt, hustaket til venstre forsyrrer litt. Men en kutt tror jeg ikke blir bra pga begyggelsen til høyre.
Er du skikkelig habil på kloning, kan jo det være verdt et forsøk :)

Johan
Kai Frode G.

Jeg tror ikke jeg begir meg ut på noe kloning av det taket, det blir vanskelig å få til noe skikkelig med den veien. Jeg ser nå at bildet kanskje er litt venstrevridd, og skal se om jeg ikke kan få til å fikse opp det. Jeg rettet det noe, men tydligvis ikke nok.

Takker for gode kommentarer!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu