Bildet inngår i albumet India -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1387
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_140921} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (33)
Ketil M.
Med bevegelsene ibildet får jeg en følelse at han røyker noe sterkere en tobbak!
fin kontakt med øynene.
Dag T.
Øynene og armen, sammen med de uskarpe og diffuse omgivelsene gjør bildet. Plakaten til høyre må også være der, den gir litt tilleggsinfo.
ingrid s.
jævlig kult bildet. en indisk sadu, eller no som tar seg en joint? likte bevegelsen og utrykket til mannen jeg også, bra dokumentert, tenker ett rolig liv med mye kaos.
Eirik H.
Kraftfullt og stilig bilete. Men du har meir å gå på her teknisk for å skape eit enda sterkare inntrykk. Dersom du brenn (forsiktig) inn 3 av hjørna (minus det med skiltet) vil effekten bli enda sterkare, og biletet får etter mitt skjønn meir kraft.

Dette er for så vidt berre teknisk pirk frå mi side. Bodskapen og effekten av biletet er klar nok den.
Avsluttet .
Flott fanget stemning! Han ser ut som han har opplevd litt av hvert! Balanserer etter min mening på grensen når det gjelder kornethet.
Mvh
Andreas
Terje M.
Hei Arne. Høybråten har påvirket ''Røykere ''i india også ser jeg!!! røyke ute!!! Eller er det sterkere saker dem røyker der?? Et interesant bilde , men personlig synts jeg høyre side tar vekk litt av opmerksomheten fra hoved motivet!!! ''. Konsentrert Røyker!!! Bra dette meen kanskje ikke ditt beste bilde!!! M.H. Terje Mj.
Arne S.
Takker for gode innspill!

Vedrørende korning; Bildet bør betraktes på 70-80 cm avstand (slik normalt er for vegg). Jeg har tilført en smule korn i ansiktet for å kle motivet. Fint å få respons på dette.

Eirik: Interessant forslag som skal prøves.



Arne S.
Du kom imellom, Terje. Noterer fine synspunkter. (Det siste bilde kan ikke alltid være det beste. Kan få prestasjonsangst av mindre :)
André M.
Fint at du fikk med furene i pannen på mannen. Disse kombinert med intensiteten i øynene, gir rom for tolkning mht. tilstand. Ser ikke ut til å ha det veeeeldig kult. I kompen er lite som trekker øynene mine diagonalt over flaten (noe som ofte er et varemerke på dine bilder). Jeg flakker nok littt mellom ansiktet på mannen og skiltet, og vier ikke nederste del av bildet så mye oppmerksomhet. Bevegelsesuskarpheten ser ut til å være projisert gjennom buet glass. Ganske far out, det hele. Kornene likes. Og bildet.

Bra :-).

Og forøvrig reiser jeg til India om to uker (Delhi, Mumbai, Chennai, Rothak, Ludhiana, Lakshmi, osv... Ja, noe må man lide seg gjennom i embeds medfør :-).
Johan K.
Utrolig stilig bilde.
Utrykket til personen, de uskarpe/bevegelige omgivelsene gjør bildet ganske spesielt. Og, kan vel tolkes i ulike retninger.
Skiltet er en viktig detalj i bildet, uten at jeg kan tyde hva som står der. Men gir i alle fall et lite hint om hvor dette er.

Johan
Bjørn H.
Hei Arne -

Jeg syns bildet er kjempemessig, får nesten kullstift tegning feeling - :)

Høyre siden er viktig og gir bildet mer mat.

Fint at deler av skiltet fremstår klart og skarpt - (straks lettere å skjønne hva det står !!! )

Det intense blikket, den stramme komposisjonen, og bevegelsesuskarpheten gjør dette til et meget flott bilde...

Vet egentlig ikke hva jeg skal pirke på jeg Arne, tror ganske enkelt det er BRA...

Og nok engang ....grattis med fin plassering :))

Skal bli spennende fremover .... Tøft å kjempe mot ringrever og sultne løver som puster en i ryggen :))) .. Du skal ikke på langtidsferie da ??

Bjørn ;¤











Hans Jacob H.
Vellykket effektbruk og korning som understøtter tanken om at han røyker noe sterkere enn en vanlig sigarett. Det litt apatiske blikket (ser ut som han har fokus langt bak fotografen) bidrar også.
Var først litt i tvil om skiltet på veggen, siden det var et helt uforståelig skriftspråk. Men ser at det er et viktig innslag, for å vise at det er et annet land og en helt annen kultur.
Hans Jacob H.
Glemte vel å si at jeg syens det var et meget bra og fortellende bilde.

Håper forøvrig hverken du eller Bjørn skal på langtidsferie.:)
(Måtte i så fall være for å ta flere inspirerende bilder)
Øyvind A.
Jeg synes dette er skikkelig bra. Herlig blikk og positur. Og fint med plakaten og linjene innover. Liker også korningen og det diffuse.
Ø.
Frank H.
sånn ting ser ut etter at man røyker litt rariteter ja ;) blir inspirert av alle bildene dine. veldig godt gjennomført. får lyst til å dra på foto tur. finner ikke noe å pirke på her.
Arne S.
Takker for nye, inspirerende kommentarer!

Andre': Ønsker deg en riktig god tur (heldiggris!) India er et fantastisk land, fra det verste til det beste.

Bjørn: Takktakk, må skjerpe meg nå, så du ikke vinner for lett. Sulten løve klinger bedre enn ringrev ... for skjerpet Bjørn er jo opptatt :-)

Hans Jacob: ''Fokus langt bak fotografen'' - fint innspill på viktig detalj (som kanskje er selve motivet..)

Frank: Det gleder meg at bildene mine inspirerer. Fototur anbefales! Men husk dobbel backup!



Marit E.
Intenst og sterkt blikk, dette her. Avslappet positur i kropp, men desto mer konsentrert i øverste del. Likte godt både korn og bevegelse.
Godt bilde!!

Marit
Daniel M.
Yes, her synger alt klokkerent sammen & det fungerer som bare juling, så jeg sier bare good job as usual & keep 'em coming!

-Daniel-
Avsluttet .
Din beste side dette, Arne. Fantastisk det meste ved dette. I tillegg til at du er en mester i kontakt og uttrykk på motivene dine, leverer du noen sh-hv toner som sier spar to.

Men hvor finner du dem hen?

-k
Thorfinn B.
Fin stofflighet og bevegelse. Tilstedeværelsen er absolutt bra og fattigdommen er til å ta og føle på. Plakaten er viktig for å gi bildet tilhørighet og dybde. Måten mannen holder ''reven'' på er nydelig fanget... ! Til tross for høy list, kom du deg langt over med denne...
Asbjørn M.
Har du brukt zoomen får å få denne ''rusa'' effekten ?
Fantastisk bilde med et blikk langt inn i evigheten.

mvh Asbjørn
Ketil K.
Her holder teknikken i lange baner, og tilfører motivet hensiktsmessige og forsterkende effekter.. Komposisjonen sitter også.
Magnar B.
Syns du får fram eit kjempesterkt uttrykk her! Noko veldig tomt i dei augo, desperat og apatisk på same tid…Spent på teknikken du har brukt. Veldig inspirerande å sjå gjennom bilda dine…
Arne S.
Kjell: Den som leter finner! Spartoa har jeg ermet :)

Til dere som spør om teknikken. Denne type bilder er mer et stykke arbeid enn en eksponering. Jeg forteller mer enn gjerne hvordan jeg jobber, men da i melding direkte til den interesserte.

For meg er uttrykket og budskapet i et fotografi det viktige. Teknikk er viktig i seg selv, men fokusering på dette under bildet virker fortyrrende på det jeg ønsker å oppnå/formidle.

Takker for alle gode innspill!

;)
Rolf S.
Hei.
Må bare bøye meg i støvet igjen.
Praktfullt bilde med utsøkt teknikk, velkomponert og med din vanlige prima kontakt med modellen.
M.v.h. Rolf
Nina S.
Fin sirkeleffekt rundt hodet til mannen, spennende uskarphet som gir sug i bildet og skarphet rundt to interessepunkter, ansiktet, eller rettere øynene, og skiltet til høyre. Fin dragning innover i bildet langs veien.
Mvh Nina
Dag J.
Tøff kar i tøff positur det her. Flotte toner og ellers teknisk upåklagelig.
Jan Frode A.
Det er noe med disse øynene og ansiktuttrykket.

Regner med at det ikke er Tiedemans Teddy - alle manns venn, han røyker.

Komposisjon og utsnittet er flott; et spennende bilde.

mvh -jfa-
Odd Tore S.
Voldsomt intenst og samtidig fraværende blikk, akkurat som om han ser rett gjennom fotografen uten egentlig å være tilstede selv. Det blir hovedbeholdningen for meg, resten blir mer kulisser og teknikk, som begge deler bygger godt opp under bildets hovedinnhold.
Liten ekstrakommentar:
Det er litt uklare dobbeltkonturer og forskyvning av skiltet i høyre kant. Det kan oppfattes som litt forstyrrende eller som en liten smak på den verden øynenes eier ser. Jeg velger bevisst det siste, ubevisst havnet jeg på forstyrrelse i første omgang.
Odd Tore
Arne S.
Rolf: Helter får ikke bøye seg i støvet! (Du var min store helt og inspirator fra den gang da. Du var DEN fotografen vi jyplinger strekte oss mot). Jeg takker og bukker for fin kommentar og ydmyk holdning :-)

Odd Tore: Du beskriver forholdet mellom hovedmotiv og kulisser på en fin måte. Ingrediensene i et bilde, slik som dobbeltkonturene i skiltet, er næring for betrakteren. Som du antyder avhenger tolkningen av øyet som ser.

;)

Toini B.
Bare et ord har jeg å si om dette, TØFT!

:)
Thera E.
Kraftfullt og tøft! Nå skjønner jeg at jeg tok kjedelige bilder da jeg var i India. hehe... neste gang! :)
Avsluttet .
The eyes tell a vibrant story.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu