Revehvalp
En av naturens små skjønnheter, det er lett å bli sjarmert av slike småtroll når en får sjansen til å møte de.
Teknisk er det desverre endel å hente slik jeg ser det, jeg har bilder av samme motiv som er bedre teknisk, men jeg likte posituren her såpass godt at jeg velger å legge det ut for å få deres mening også.
Bildet inngår i albumet Gudbrandsdalsnatur -
Utstyr
  • Nikon D1h
  • Nikon AF-S 80-200/2,8 IF ED
  • Brennvidde280mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetTC 14E, ISO 200, - 0,3 EV
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger750
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_142497} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Ketil K.

Nydelig positur her - bildet ser mere softet ut en teknisk dårlig. Litt mer skarphet på mer av hodet hadde jo vært fint, men flott også slik det fremstår. Har du prøvet auto-iso og fast lukkertid ex 1/125 sek?
Audun S.

Synes bildet er godt! Prøvde raskt å skarpe det litt mer opp i Photoshop med Unsharp mask, verdier 152, 0,8 og 5, og synes bildet tjente på det. Anbefaler deg å prøve selv, ellers flott bilde!
Audun S.

PS: har selvsagt slettet bildet fra maskinen min.
Vegard L.

Flott komposisjon og det hele, men skarpheten trekker ned.
Mvh Vegard
Steinulf L.

Det tekniske er nevnt. Fint med den lave posisjonen. En riktig sjarmør,dette.
Jørn B.

Helt enig med Vegard. Med bedre skarphet hadde dette vært et kannonbilde.

Jørn
Kjartan T.

Søtt og soft, men jeg synes faktisk den lyse steinen ødelegger mer enn uskarpheten i dette bildet. Blikket trekkes ned i det lyse og tunge området i bildet. Fin positur på reveungen, likevel ikke blant dine beste bilder.
Thomas B.

Et søtt bilde dette. teknsik er det ikke like bra som du vanligvis leverer, men bildet er alikevel severdig. Er enig med Kjartan i at steinen forstyrrer, selv om jeg ikke begynte å tenke på det før jeg hadde lest kommentaren hans.

Mvh
Thomas
Helene E.

En nydelig og bedårende skapning. Steinen skulle gjerne vært borte, den tar endel oppmerksomhet. Modellen er også noe uskarp, den skulle gjerne vært skarpere. Men heller til at det er et bilde der du har hatt dårlig tid pga modellens varhet for fotografen.
Svein B.

Hei, og takk for konstruktive kommentarer.

KK: Jeg har ikke prøvd auto ISO, jeg liker best å ha full kontroll over ISO-nivået selv, men i dette tilfellet ville jo en høyere ISO verdi sannsynligvis gitt mulighet for bedre detaljering. Kveldsmørket kom nok litt fort på meg denne kvelden, og når jeg ikke justerte etter ISO-en selv så kunne nok en auto-ISO hjulpet godt her.

AS: Noe mer USM kan kanskje tåles, skal prøve litt videre. Bildet er dessverre noe soft i utgangspunktet, så det er ikke mye detaljer i pelsen å skarpe opp.

KT, TB og HE: For min egen del liker jeg at steinen er der, men det kan være den blir noe dominerende. Jeg har noen andre utsnitt og komposisjoner jeg skal vurdere litt opp mot dette bildet, det er godt mulig dere får se litt andre versjoner også.

HE: Jeg skulle gjerne skyldt på litt dårlig tid, men det var nok ikke tilfelle her. Jeg har kun meg selv å takke for at resultatet ikke ble helt som jeg hadde håpet.

Mvh
Svein B
Helge A.

Steinen forstyrrer litt og revehvalpen er uskarp, men posituren og uttrykket er jo så flott at jeg er helt enig i at dette bildet er verdt å legge ut

HAa
Bård Lauris H.

Jeg har to ting å trekke... Litt for soft, og den busken som er foran nesa i bagrunnen(men det er jo ikke akkurat så lett å bli kvitt...)
Men ellers et sånt bilde kunne jeg ønske meg å ta... bra!!
Stig B.

Posituren er jo bare aldeles......

Synes steinen gir litt balanse i bildet, den fungerer for meg, kanskje litt beskjært fra venstre. Softingen kan gjøre inntrykket litt drømmende som står til posituren.

Vakkert!!

Mvh Stig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu