Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger940
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143049} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Thorfinn B.
Noen ganger kan det enkle bli for enkelt og dermed kjedelig Dette er vel et slik eksempel...i mine øyne ihvertfall.
Ishi K.
slett ikke dumt. Liker ikke strekene som bryter bildet dog.
Nichlas K.
Til herr Bekkelund.. Det er LAAANGT flere bilder her på siden som går under abstrakt osv, som skal være enkle, men som bare er eleeendige. Frie tolkninger av sleivskudd osv. Nei, dette vil jeg si ligger godt over gjennomsnittet. Skarpheten er der, fargene er der. Dette er slett ikke dårlig. Men synd med den v formede skyggen som forstyrrer dessverre..
Arne S.
Godt utnyttet speiling. Normalt liker jeg brytninger av det fullkomment vakre, men denne gangen forstyrrer de rette linjene mer enn de tilfører.
Thorfinn B.
NK: Det er sikkert noen av de bildene du mener er abstrakte og eleeendige som andre (og jeg) synes er meget bra. Forøvrig skrev jeg ikke at Rolf sitt bilde er dårlig, men i mine øyne kjedelig...(d,v,s, JEG synes det er kjedelig)!

Dessuten er den V-formede skyggen det lille ekstra som i det hele tatt hever bildet litt. Uten den ville det i tillegg til kjedelig også vært dårlig.....:-)
Jeanette L.
Kjedelig? Tja.... Bra sett? ja! V-formen: Hever bildet betraktelig.
Jeanette:-)
Odd Tore S.
Nesten perfekt speiling, bare svake antydninger til glatte bølger i speilingen.
Merkelig nok er det også antydninger til bølgemønster i ikke-speilingen også, lysreflekser fra bølgene.
Det så ikke så spennende ut ved første øyekast, typisk bra-sett-og-behagelige-farger/former bilde, men ved nærmere betraktning er det mye å se:
Ubestemmelige dimensjoner, tilsynelatende relativt kort bølgelengde tyder på at motivet kan være ganske stort i utstrekning, størrelsen på sprekken og porene på at det ikke er så stort likevel.
Skyggen av en skråstilt stake som ikke kan være en skygge av en skråstilt stake.
Fargespillet i delen rett over vannet.
Hva kan dette være for noe, det gir et nesten 2-D inntrykk, en sprukken mur?
Det ble kanskje litt mye betraktninger i retning fysikk i stedet for fotografi og kunst, men man må kommentere ut fra sine forutsetninger.
Odd Tore



Caroline M. S.
Jeg liker dette - behagelige å se på med fine farger og masse små detaljer. Og siden speildelen er mørkere og med første øyekast ser klarere/skarpere ut blir jeg mimrete og husker et gammel speil vi hadde - et som alle så penere ut enn de egentlig var i. :-)
Bjørn H.
Syns det er flott nok, men tar ikke heelt av her Rolf -

Både linjer og komposiojon sitter OK, og steinen har mange detaljer ... Vet ikke, men kunne bildet hatt mer kontrast og smell, for ytterligere å fremheve strukturen ??

Bjørn ;¤



Ketil K.
Blir sittende og lure på hva den skrå mørke ''stokken'' er for noe. Er det en skygge, og dermed speiling av en skygge i tillegg?
Rolf S.
Hei på dere.

Ok da, skjønner at det ikke tar helt av, enda så fornøyd jeg er med meg selv.
Synes jeg har både fine, sarte farver, fine linjer/former og et fint lys i en rolig, var stemning.
Et bilde som skulle være litt rolig for sjelen.
Apropos V-formen synes jeg den definitivt må være der for å skape litt brytning. Uten den kan det nok bli for rolig, eller som Thorfinn sier: direkte dårlig. ( Takk for den, Thorfinn. )
Riktig som du antar Ketil, det er skyggen av en stokk og speilingen av en skygge.
Jeg er også litt redd for, Bjørn, at særlig kontrastøkning tar vekk noe av den vare stemningen jeg har tilstrebet. Men jeg skal prøve for å se hva det kan bli.

Forøvrig takk til dere alle for ærlige tilbakemeldinger.

God natt !
Thorfinn B.
Ærlighet varer lengst har jeg hørt :-), selv om det har gitt meg mange sure blikk, beskyldninger om å være sær/selvopptatt/forståmegpåer, hissige mailer etc.

ja ja, nå var det ikke hvem som helst fotograf som la ut bildet heller og dermed ble lista skrudd opp på høyste hakk.

Vedder en fokuseringspils på at dette er fra Vesterøy på Hvaler....
Rolf S.
Hei Thorfinn.

Velg tid og sted - innenfor rimelig geografisk avstand. Pilsen er din.

Ikke bare innertier på stedsangivelse ( som kanskje ikke er verdens største prestasjon for lokalkjente ), men også ærligheten fortjener en pils.

M.v.h. Rolf
Geir Hareide A.
Hei, Rolf, og takk for en hyggelig kveld igår, selv om det ikke ble så mange bra bilder av det.

Synes bildet ditt er bra. Men stusser også litt på v-formen, eller heller på at det er en skygge og ikke noe klarere. For den er jo plassert akkurat der den skal være. Den blir kanskje litt for diffus i forhold til de andre linjene uten at den kan spille hovedrolle og dermed forsvare å være annerledes (hvis du forstår hva jeg mener...).

...men klarer ikke helt å bestemme meg, det er noe ved bildet som fanger.
Gro K.
Enkelt,pene sarte valører,men litt kjedelig???Ikke helt hva jeg ventet fra din hånd.Kommer det ikke snart noe snadder fra Færøyene???kLEM fra G RO.
Kjell G.
Symmetri så det holder! Helt feil å øke kontrast her, etter mitt skjønn.

Et flott bilde, men det når kanskje ikke helt opp til den øverste Rolf S-hyllen. Dit er det jo som kjent et drygt stykke vei!

mvh kjellg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu