Idyll
Ein ''typisk'' solnedgang på Vinnes i Fusa.
Likte fargane, og spesielt godt likte eg den mørke skya framføre sola. Er klar over at dette ikkje er eit veldig originalt motiv, men solnedgangar ER flotte uansett =)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-08-06 22:35:47
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-08-13 20:59:10
    Versjon #3
Utstyr
  • Olympus MjuMini
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger453
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_149602} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Leif J.

Dette typen bilder går det 14 av på dusinet. Som du selv sier: klisjé. Med en rett horisont og noen mennesker og/eller dyr i forgrunnen ville dette kunne blitt et bra bilde.
Leif J.

Hei,

Beklager hvis jeg ordla meg litt bryskt i min forrige kommentar. Leste igjennom på nytt nå og synes at jeg kanskje var litt vel rask på avtrekkeren.

Det er lett å la seg forlede av solnedganger. De er ofte vakre, men vriene å få til på en bra måte. For oss som ikke har sett den samme solnedgangen som deg, er bildet ditt bare ett av mange andre solnedgangbilder. Det må derfor litt ekstra til for at jeg skal kunne si ''Dæven, det var et bra solnedgangbilde''. Dette lille ekstra kunne vært at du satte deg på huk og fikk med deg noen blomster eller steiner i forgrunnen. Hvis du hadde med deg en hund på fototuren kunne den kanskje sittet og kikket ut over fjorden? Og som jeg var inne på: Bilder hvor horisonten er synlig skal ha rett horisont, med mindre det er gode grunner til at den ikke skal ha det.

Håper dette var en bedre tilbakemelding, og lykke til med videre fotointeresse!

Leif.
Avsluttet .

Hei
Jeg synes du har fanget en vakker stemning i dette bilde. Himmelen er jo veldig bra og tegningene i skylaget lager en flott dybdevirkning.
Det er flotte farver på himmelen, og den blir avbrutt av fjellene som fremstår som siluett.
Går ut ifra at du ikke har hatt bilde innom et bilderedigeringsprogram fordi jeg ikke kan se noen justeringer derfra. Noe av første man gjør ved redigering er å rette opp vannlinja fordi det er ikke pent når vannet renner ut verken til høyre eller venstre.
Det er en fin speiling i vannet, men hvis jeg var deg ville jeg kuttet bort ganske mye i bunn av bilde fordi her finnes ingen elementer. Jeg ville kuttet rett over fastlandet høyre side i bildeflata. Da sitter du igjen med en flott himmel, fjell og litt vann, dette tilfører bilde en ny dimensjon, nemlig nærmere et panoramabilde.

mvh arild
Silje N.

Takk for kommentar...., - og litt konstuktiv kritikk må eg tola vettu ;)
Enig i at dette er eit ''standardbilete'' (noko eg også har nevnt sjølv) Den skeive horisonten har eg faktisk ikkje lagt merke til før no, så den ska eg prøva å få gjort noko med.... Men som du seier, - det skal litt til for at eit solnedgangbilete skal skille seg ut frå den store mengden.....
Håvard R.

Hei synes dette bildet ble bedre etter at du kuttet og rettet det opp og korrigerte fargene. Får liksom frem budskapet mye bedre.
(Vet ikke helt men får litt følelse av elefanthud når jeg ser på skylaget øverst i bildet :-) Morsomt ! )
Fint bilde, selv om disse type bilder ofte blir litt like.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu