Skoda
Kom over en gammel Skoda i dag, har dratt på både med farger, diffus glød, polafilter og lyseffekt for å prøve noe nytt.
Utstyr
  • Nikon D70
  • 18-70 dx
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger358
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152860} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Vegard B.

Dette bildet var skikkelig bra, synes jeg. Funker som bare det med fargene, og det er fin dybde, en ''sugende'' effekt i bildet. V
Kjell G.

Jeg likte din gamle Skoda. Den lange nesa gir en flott dybde i bildet.

mvh kjellg
Odd-Erling N.

Likte dette.

Spennende motiv, med flotte farger og mange interessepunkter å hvile øynene på. Kjempebra.
Jan O Ø.

Hei. Herlig bilde. Fine farger og fin dybde. Bra jobba.
Mvh Jan O.
Odd Tore S.

Gammel og trett 1200, fasong stort opp-ned badekar med mindre opp-ned badekar på topp. I følge Ring Blad kostet den 14 800 i 1955 og ble da betraktet som billig og var fritatt for kjøpetillatelse.
Du har fått frem mye av den typiske formen og bra med forfall her. Litt Bjørn Halfdansen og SAAB 93 stil over bildet, men mindre vidvinkel og mindre symmetrisk. Gjør seg bra, siden du får frem den typiske plastikkpanserpryden og noe av de runde linjen her.
Bra bilde, men likevel skulle jeg gjerne sett at du hadde fått vist de spesielle formene på denne bilen bedre. De er verdt stilstudier, og går Ford V8 49-50 en høy gang når det gjelder badekarfaktor (slab-sidedness).
Odd Tore
Ina W.

skikkelig kult! her ser vi tydlig hvordan naturen virker på ting. Men den var kanskje ikke så fin når den ble plassert der! Fine farger, og fin komposisjon!
Geir B.

Takk for alle hyggelige kommentarer og takk til OTS for utfyllende info. om denne gamle bilen.
Den har stått på samme plassen i sikkert 30-35 år, jeg husker den fra jeg var liten og vi lekekjørte med den. Bilen har nesten ikke forfalt mer siden den gang, så omtrent slik ut dengang som nå.

Geir.
Ketil K.

Du har mange fine bilder Geir!

Helcool Skoda!

Skulle jeg gjort noe her, måtte det være å få frem mer av kontrastene. Forslag: Kjør et par layere, senk bakre layer og hent frem de lyseste partiene derfra, så du da oppnår mer detaljering i lyse områder. Dra på med en anelse blått i color select for å øke mystikken i bildet +2 magenta kan deretter feste grepet på fargene.
Geir B.

Takk for tipset Kjetil, jeg ''kan'' litt mer i PS etterhvert, så jeg skal prøve.

Geir.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu