Dårlig Impulskontroll
Bildet er tatt på toppen av stoltzekleiven en kald dag i februar på grunn av dårlig impulskontroll.
Det er tekoppen min som jeg tok med meg opp alle de 801 trappetrinnene(315m stigning) for å ta bilde av den i stiv kuling.
I bakgrunnen ser man Bergen Sentrum.
Koppen kunne godt stått nærmere midten av bildet og hanken kunne gjerne vært på høyre eller venstresiden.
Kunne ikke fått tatt bilde av bare koppen og bergen i bakgrunnen på grunn av sterk vind, så jeg måtte finne et sted koppen stod rimelig godt.
Utstyr
  • Canon Powershot G5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger493
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_153643} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ronnie S.

Her syntes jeg du har fått til en fint bilde/ motiv. Du har en artig forgrunn, en spennende bakgrunn, og bildet gir intrykk av en viss dramatikk med høydevirkning. Samtidig så så gir komplimetærfargene full uttelling.
Christine H.

Ja, dette var stilig!
Likte dråpene på koppen.
ingebjørg fyrileiv g.

kult..bra jobba. Liker de ''skrikende'' lysene. Fin skarphet rundt koppen. Fine farger.

hilsen ingebjørg
Tom G.

Jeg synes det ble en fin blåtoning og klart å utnytte hele bilde uten at det ble for mye unødig luft samtidig som at all oppmerksomhet går rett på koppen med en gang... Godt jobba!

Nye ideèr fenger og kom med flere! :)

Mvh TG
Elise K.

Nydelig! Herlige farger og god bakgrunn.

Mvh Elise Klaveness
Fred S.

Klarer ikke å mobilisere den samme beigeistringen for bildet som de over, desverre: Lysene i bakgrunnen er direkte plagsomme, blir nesten svimmel av å se på de lyse, defokuserte flekkene. Ellers må jeg gi deg pluss for originalitet; en midtstilt plastkopp er vel omtrent så sært som det kan bli. Hvorvidt hanken peker hit eller dit tror jeg kanskje ikke betyr så veldig mye her.

vh fred
Karina A.

Likte dette bildet kjempe godt! Vakkre detaljer (på steinene, dråper på koppen++), og vakkert lys fra vår flotte by i bakgrunnen. Det at det ligger såpass mye vilje bak som å gå hele stolzekleiven er vel heller ikke noe trekk;) Lykke til videre!

Mvh Karina=)
ingebjørg fyrileiv g.

Måtte bare fortelle at jeg drømte om dette bildet i natt! -eller koppen, lysene og fargene.. Spesielt koppen. Jeg likte den ikke. rart..Husker ikke hva den gikk ut på. Men bildet er fortastt bra det. Jeg ville ha kappet av den nederste, uklare, forgrunnen.
-ingebjørg
Jon Andre H.

takk for positive kommentarer og kreative innspill :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu