Mor & sønn II
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • -
  • Blenderf/13
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger419
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_154731} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Trude H.

flot bilde av mor og ''sønn''! Liker måten du har fanget blikket fra begge. Bra komp og fine farger....

mvh Trude
Lars-Anders M.

Har hun fått valper? Meget fint bilde syns jeg. God stemmning her.
Fred S.

Hei Veronica med det flotte etternavnet. Søtt, koselig, herlig bilde: Har forholdsvis nylig blitt ''far'' til en hvalp selv, og kjenner følelsen, Bare synd de vokser så fordømt fort.
I alle fall, et ''nusselig'' lite fjes ( på hvalpen, men jenta er søt hun også), og fototeknisk svært bra. Riktignok litt skygge på halsen etter hvalpeøret, men det er kanskje ikke så lett å unngå...

vh fred
Aase Marit W.

Hei igjen Veronica,

Nei, nå må jeg snart stoppe, kan jo ikke styre meg... Bildene dine er helt fantastiske, sånn en utrolig inspirasjon... Her er det mye å lære for meg!!! :)

Er dette Tèron, fra det andre bildet? Han er nydelig!!! Kanskje jeg snart må forsøke meg på et ''Mor og datter'' bilde selv? ;) Min datter (helhjertet adoptert!) heter Peanut, og er en Yorkshire Terrier. Jeg er håpløst forelsket i henne, og blir det mer og mer for hver dag som går. Hun er nå 3 år gammel, og ei herlig lita hunde-frøken... Som disse beriker våre liv... :)

Bildet er så nydelig, og T. er også så fotogen!!! Bildet utstråler slik glede og kjærlighet, og det er flott lyssatt, synes jeg!!! Håper jeg kan få sånt til også!!! Det skal bli så utrolig gøy!!!

Hvis du kunne tenke deg, så hadde jeg blitt veldig glad for det hvis du ville delt hva slags objektiv du har brukt, exif-data og slikt... Sånt er jeg enda veldig usikker på, så alt er nyttig for meg!!! Jeg har ikke så fancy utstyr, men... Har en 300D og div. rimelige objektiver. Det kan være at jeg skal forsøke noen manuelle objektiver jeg har til slike bilder, men jeg vet ikke enda, må vel prøve meg frem... Om et par uker kan jeg starte ''forsøkene'', når lysstativ etc. ankommer!!!

Tusen takk for titten igjen, dette var bare så utrolig morsomt!!!



Mvh,
AaseM. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu