2 uker gammel Engel
Eksperimenterer litt. Synes det er gøy å prøve litt forskjellig. Tar GJERNE imot tips og idèer. :)
Bildet inngår i albumet Cecilie - Hvis jeg bare i et lite sekund kjenner deg mot meg, hud mot hud, slutter du å være deg og jeg meg. Fra det sekundet er det oss, vi mot den, dem, de eller det.
Utstyr
  • CanonEos 350
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger496
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_156630} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Wictor T.

Nydelig, rett og slett helt nydelig!

Fire vakre bilder satt vakkert isammen !!

Dette likte jeg...
Tine H.

Så flott! Og et alldeles nydelig dikt som hørte til. Tipper denne lille tulla får mange fine barnebilder i minnealbumet sitt. Synes kanskje det var litt dumt med det sorte feltet nederst i bildet, men her kan du kanskje legge inn diktet.... Mvh Tine
Siri O.

Dagens nydeligste! Jeg får ikke til å lage collage og forstår dermed ikke hvordan du får det til, er det omfattende? Jeg liker kjempegodt at det store bildet er sort/hvitt, og tror det hadde vært likeså nydelig med alt fargeløst. Likevel er det vel versjonen med noe farger som passer best inn i en babybok. Skjønt og atter skjønt, godt gjort :)

Mvh SO
Anne Marte C.

Tusen tusen takk skal dere ha! Utrolig koselig og overvelmende å få så fine kommentarer på noe jeg egentlig er helt uprofesjonell på. Det rører meg! :)

Og Siri; det å lage collage er slettes ikke vanskelig! :) Om du er noe kjent i photoshop kan jeg skrive en liten beskrivelse til deg om du vil... Bare ta kontakt :)

Ha en fin dag, dere har akkurat vært med på å gjøre min!!
Kine Annette K.

hei,
utrolig flotte bilder. og så fint satt sammen.
hadde du giddi' og skrevet en liten beskrivelse til meg også? på hvordan du gjorde dette? det hadde jeg satt stor pris på.
igjen; flotte bilder :-)

mvh
kine a.
Avsluttet .

Fantastisk! Du har fått med de små nydelige øyevippene og øyebrynene. Det er det som er så fint med nærbilder! :)
Hiver meg rett i photoshop for å lære meg å lage collage. Tar gjerne imot en beskrivelse hvis du allerede har skrevet en til de andre :)
Tone A.

Eit flott collagebilde med fine bilde av ein nydeleg baby! Flott kontrast med dette store bildet i svart/kvitt og dei småe bilda i farge. Bilda gir alle uttrykk for ein nyfødd sovande baby i djup søvn med fine detaljar. Dei søv veldig tungt når dei er nyfødde. Eg er enig med Tine om det mørke partiet. Her kunne du hatt diktet ditt. Handa blir også litt stor på det største bildet. Elles har du dått fram ei fin stemning over eit sovande nyfødt barn!
:) Tone
Nina Elisabeth B.

Vakkert, rett og slett.
Anne Marte C.

Hei igjen!

Tusen takk nok en gang for alle oppmuntrende kommentarer! Det varmer!

Når det kommer til denne beskrivelsen av fremgangsmåte som jeg så eplekjekt trodde jeg skulle klare å forklare videre, viser det seg at det klarer jeg faktisk ikke. Jeg er rett og slett håpløs til å forklare når det kommer til stykket.

Jeg skal allikevel sette meg ned å virkelig gjøre en ny og bedre innsats på forbedring av forklarelsen, og legge den ut her denne gangen.

Den som venter på noe ''godt''....? :)

Marte
Linde G.

Fulltreffer. Du har klart å sette sammen et bedårende bilde av en vakker baby, og brukt photoshop på en slik måte at bildet hever seg flere hakk.. Alle vil ha oppskriften, kom med den. Hvis du klarer og gidder. Slik lærer vi andre og kan ta oss videre. Neste gang får du en annen oppskrift som du lurer på, slik funker det og jeg har lært masse her på dotten.

Ha det godt.

Hilsen
Linde Gilberg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu