Hundens beste venn?
Bildet inngår i albumet Gatelangs -
Utstyr
  • Canon EOS 300 D
  • Canon 17-85
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger324
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_160198} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ole Walter S.

Et tøft bilde i mine øyne, fjerner du bilen der oppe til venstre blir det enda bedre.
Ole Walter
Tore B.

Hei Ole Walter: Bilen er helt nødvendig for ''historien'' etter min mening. Mvh Tore
Roger K.

Enig med OWS, bildet blir bedre om du kutter i overkant slik at bilen+vinduer blir borte.

Uansett kutt eller ikke klarer ikke jeg å se hvilken ''historie'' du vil formidle.
Camilla S.

Heisann

Spennende bilde, men det første jeg tenkte var at du må kutte slik at bygningen og bilen forsvinner, da får du et mye renere bilde med fin dybde i. Nå stopper det på en måte med engang vi møter veggen!
Sleng ut en ny versjon, så får du se hvor bra det blir, fint utgangspunkt du har her, stå på!

-Camilla
Tore B.

Roger og Camilla: Bildet hører til i serien ''Gatelangs'' og indikerer en bysituasjon – og tilhører ikke en serie om ''Dyr''. Bildeelementene er derfor helt bevisst valgt: bil, mennesketom stor plass, parkering forbudt-skilt, ensom hund og kalde, tomme vinduer. Altså et ''byhundeliv''. Så jeg har ikke lyst til å år'ne mer med det. Like it or not. mvh Tore
Torunn Maria H.

Hei!

Eg likte bildet og har i grunn ikkje noko i mot at bilen er der, men føler at din kommentar ''like it or not'' var litt av eit forsvar! Folk vil berre gje konstruktiv kritikk...

Mvh, Torunn :)
Tina L.

En smule trist bilde synes dyrevennen jeg- men du har virkelig et poeng her..
Jeg synes absolutt at du bør beholde bildet som det er, tar du bort bilen/vinduene mister bildet noe av historien/settingen. Er litt usikker på hva jeg synes om den store plassen fra fotograf til hunden, men alt i alt så liker jeg bildet.
Tina L.

En smule trist bilde synes dyrevennen jeg- men du har virkelig et poeng her..
Jeg synes absolutt at du bør beholde bildet som det er, tar du bort bilen/vinduene mister bildet noe av historien/settingen. Er litt usikker på hva jeg synes om den store plassen fra fotograf til hunden, men alt i alt så liker jeg bildet.
Tore B.

Torunn: Jeg tar all kritikk positivt, det er derfor jeg legger ut bilder her. ''Like it or not'' går på at jeg ikke nødvendigvis vil ta hensyn til de endringsforslag etc jeg får, men vil beholde bildet som det er tenkt og laget – det er ikke noe ''forsvar'' eller rettferdiggjøring. Så kom med kritkk du, det er derfor jeg er her. Men jeg forbeholder meg retten til å synse og til ikke å følge kritikk. Noen ganger. Andre ganger ikke. Velkommen igjen :-)
Wictor T.

Hva med å rette opp bildet slik at mittstreken blir bein, og ikke nesten bein?

Ville også jort noe med gatehjørnet øverst til høyre hvis du skal ha med bygningene (som jeg ser du vil), enten mere av gata, eller kuttet vekk det lille glimte av gata.

Så synes jeg den grønne flekken nede mot mitten fra venstre virker litt rar, men d er jo naturen det... hva med å dempe den litt i fargen så den ikke blir så glorete?
Bladene ellers i bilde liker jeg, men ikke den grønne flekken...

Ellers en fin situasjon du har fanget... =)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu