Morgenskodde ved Loenvannet
Utstyr
  • Nikon D2X
  • Nikon AF-S Nikkor 17-55 mm 1:2,8 G ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger682
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_160283} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
mia martine d.
hei, syntes bildet ditt var veldig vakkert å idyllisk å se på. (har du redigert det i fotoshop?). veldig fin refleksjon i vannet :)... liker veldig godt slike refleksjoner. Har selv kjørt tre timer tilbake på et location pga. det... bildet var veldig drømmene, kanskje litt for mye av det gode...men ellers mye bra
Christian H.
Syntes ikke dette bildet er like godt som ditt forrige. For det første syntes jeg trærne i forgrunnen stikker opp på uheldige steder i forhold til refleksjonen av fjellet. Det som gjør bildet her er hvordan lyset reflekteres i skodden og i første rekke områdene til venstre. Ville derfor gått litt lenger til høyre og oppover i fjellsiden i opptaksøyeblikket, om det var mulig. Da kunne du kuttet litt av høyresiden og av bunnen og kanskje fått med litt mer ''flombelyst'' skodde. Men slike øyeblikk varer jo ikke i timevis, så jeg syntes likevel du har gjort et bra bilde.
Robin S.
takk for konstruktive innspill.

Mia: Bildet er, som alle andre av mine og de fleste andres bilder, redigert i Photoshop eller tilsvarende programmer, men ikke på annen måte enn helt ordinære justeringer av Levels - Curves - Saturation m.m.
Mesteparten av Loenvannet var denne formiddagen dekket av en skodde som var tjukk som graut, men akkurat her var en av de få stedene der det åpnet seg litt.

Christian: Kan være enig med deg ang. trærne i forgrunnen, men det var rett og slett ikke mulig å unngå dette ved å endre standpunkt, Prøvde i stedet å bruke dem for å skape en viss dybde i bildet som ellers ville kunne virke noe flatt.
Ola G.
Fin fint:)
Avsluttet .
Bildet fortjener en wow :)
skulle gjerne vært der
Fint utført
flemming r.
Meget flot naturmotiv.
Odd Tore S.
Flott skodde og speilvirkning. Svært bra teknisk utførelse slik jeg ser det på denne skjermen.
Som andre har vært inne på, forstyrrer tretoppene idyllen.
Noen bør snart finne opp et kombinert fotohelikopter/gravemaskin, slik at vi kan overvinne dumme praktiske problemer med hensyn til valg av kamerastandpunkt!
Odd Tore
Peter W.
Underbar landskapsbild med härlig känsla!

Mvh Peter
Nils G.
Et nydelig stemningsbilde.

Nils
Tormod I.
Knallbilde fra et utrolig flott område! Vesleskåla (mener jeg) i midten der har veldig mye å si for bildet.
Hall S.
Postkortbilde! Veldig flott! Fint land vi bor i...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu