Gravid
Utstyr
  • Canon 20D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger848
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_160661} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
bodhild h.

Kjempefint bilde! rørende:)
Amund Blix A.

Klassiskt ''venter barn'' bilde dette her, fint lyssatt, og jeg tenker den vordende mammaen er fornøyd.
Det er et eller anne jeg savner, kan ikke helt sette fingeren på det, mulig det er ansiksutrykket jeg ikke blir hel overbevist av...?

Bildet er klart best sett med svart bakgeunn, da kommer det frem detaljer i håret, og konturen av ryggen trer bedre frem.

Mvh

Amund
Frode H.

Enig med Amund, er noe med ansiksuttrykket som ikke helt stemmer
Gerry F.

fint venter barn bildet...synes at damen kunne klemt litt mer på magen slik at du ser det! fin lyssetting og bh er ikke for brent heller...
Aase Marit W.

Hei Veronica,

Etter å ha sett Rambo&Susanne-bildet, måtte jeg jo se på dine andre bilder... Dette bildet er nydelig, lyset og alt ser så bra ut - men jeg stusset med en gang på ansiktsuttrykket. Jeg fikk med en gang et inntrykk av at hun så lei seg ut, bekymret, skeptisk, redd eller noe slikt... Fikk en følelse av at hun trengte å ta et skikkelig dypt ''magadrag'' og puste godt ut, og tenke gode tanker om babyen... For ansiktsuttrykket ser ikke ''godt'' ut. Det er selvsagt også noe som kan være en del av en graviditet, men likevel kanskje ikke det du ønsker å ha på et bilde? Det Gerry sier om taket på magen, synes jeg også er en god idé, at hun mer tar et tak på magen, det ville vel formidlet en mer kontakt med babyen, mens hendene nå virker for ''slappe'', i hvert fall den høyre. Dette er uansett bare småting, for bildet er utrolig flott!!!

Må bare legge til, i rettferdighetens navn, at jeg jo ikke har peiling, er jo fullstendig nybegynner... Jeg kan derfor ikke kommentere teknisk i det hele tatt, kun i.f.t. de inntrykk jeg får ved å se på bildet... Det er så gøy å se på bildene til dere som er så utrolig dyktige, fantastisk inspirasjon og motivasjon for å stå på, kanskje jeg kan klare å formidle slikt en vakker dag... :)



Mvh,
AaseM. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu