Susanne & Rambo
Utstyr
  • Canon 20D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger612
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_161762} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Tor Erik S.

Vakkert portrett, morsomt, god kontakt og høy teknisk kvalitet.

bra, mvh. TE
Camilla S.

Heisann Veronica!

Knall portrett, nydelig skarphet.
Likte så godt den gode kontakten med hunden Rambo. Den satt så fint med hodet på skakk.
Flotte farger, fint utsnitt :)

-Camilla
Aase Marit W.

Hei Veronica,

Dette bildet simpelthen ELSKER jeg!!! Det er jo helt fantastisk nydelig!!!!

Det å ta bilder av kjæledyr (spesielt miniatyrhunder og katter) er det jeg mest av alt vil lære... Bilder som viser alt det flotte som bor bl.a. i hundene våre. Dette bildet ditt er jo et flott eksempel på akkurat det, og veldig inspirerende for meg!!! Den kontakten du åpenbart har med Rambo da du tok bildet, og den kontakten det er mellom Rambo og Susanne, kommer så godt frem på bildet. Lyset er flott og bakgrunnen perfekt, slik jeg kan se det... Dette er et eksempel til etterfølgelse!!!

Siden jeg er i ferd med å skulle lære nettopp slikt, ville jeg satt utrolig pris på det hvis du ville delt hva slags bakgrunn det er du har, og hva slags belysning og andre hjelpemidler du har brukt og ca hvordan du har plassert det. Gjerne også EXIF-data hvis du vil dele det. Er dette tatt i et ordentlig profft studio, eller? Jeg har nettopp kjøpt to lysstativer, braketter og paraplyer, og har 3 vanlige blitser (1 på kamera, 2 slaver på stativene). Har også noen reflektorer, og en bitteliten slaveblits. Det er hjelpemidlene jeg vil ha i å forsøke meg på slike ting...

Tusen, tusen takk for titten! Dette var kjempegøy!!! :)


Mvh,
AaseM. :)

Nichlas K.

Kongepositur av hunden! Ikke heeelt fornøyd med rammen. Du kan også prøve et utsnitt hvor fokuset havner mer på objektene, dvs. kutte vekk en del på venstre side. Lyset er knall! Håper du svarer Aase Marit der... Grattis med bra fotografi :D
Steinulf L.

Et bilde med anselig nivå dette her. Ikke så mye å føye til, bildet er teknisk bra, komposisjonen fungerer godt for meg og du har en ledig og fin kontakt med modellene.
Stine J.

For et herlig portrett! Flott kontakt med både jenta og hunden. Bra teknisk. Blir glad av å se på dette. Bra jobbet. :-)

mvh Stine
Ann F.

Ja jøss bevares, dette er et bra barne/hundeportrett.
Liker ekstra godt at de skakker på hodet til hver sin side!
Mvh Ann
Hugo N.

Synest bakgrunnen ble litt for kunstig. Det er jo værken skygger eller noe som helst der. Ser ut som at du har klippet bort bakgrunnen.
Men ellers bra, kanskje litt flatt.

Mvh. Hugo
Hans Henrik F.

Herlig bilde av to fine modeller. Spesielt uttrykket på hunden er jo ubetalelig! Er litt enig med HN vedrørende bakgrunnen (selvom jeg ser andre mener den er perfekt). En passende vegg eller annen ''virkelig'' bakgrunn i avdempet og gjerne lys farge hadde nok vært å foretrekke i mine øyne. Ser imidlertid ikke bort fra at man med en stødig håndt i PS kan gjøre mye med dette som det er også. Rammen har jeg ikke så voldsomt store problemer med. Men alt i alt - flott bilde !
Alexander C.

Kjempe portrett.
Veldig skarpt, fine farger og kontraster.
Jeg liker veldig godt hvordan de har hodet på skakk hver sin vei !
Odd E. k.

Et lekkert og søtt bilde. Flott jente med en hund som er fotogen! Slutter meg til den gode kritikken av bildet. Veldig bra!!!
Christine H.

Wow, dette re jo bare supert! Nydelig utrykk på begge.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu