Ekteparet Stokkan(d) og nabo'n
Prøver meg på et velkjent motiv. Kanskje litt kjedelig, men er man ny i fotoverden, må man gjennom disse stadiene også:)
Litt surt at foten ble kuttet. Ellers sliter jeg litt med å få skikkelig skarphet med kameraet mitt
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger211
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162293} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Christian H.

Du sier vel det meste selv og jeg skal ikke argumentere mot noe av det. Kjenner ikke til det kameraet du bruker, men er du nøye med å holde kameraet i ro når du tar bilder? De fleste komptaktdigitaler bruker litt tid på å ta bildet, så derfor er det viktig å være nøye med dette.
Elin I.

Er nok stor sjanse for at jeg ikke holder kamera helt i ro nei:) Er akkurat på tur ut for å hente en flunkende ny tripod, så kanskje ting bedrer seg nå... Og fortsette å prøve:)
Takk for kommentar
Christian H.

Hvordan skal man tolke det at du sliter med å få skikkelig skarphet, samtidig som du ikke holder kameraet helt i ro ??? :)
Elin I.

Hehe..vanskelig. Er vel bare en antagelse at jeg ikke klarer å holde kameraet i ro da;) Uansett vil jeg vel slite med å få sylskarpe bilder som det finnes så mange av her.
Tror nok speilrefleks er tingen der. Får fortsette å øve meg opp på mitt kjære kompaktkamera, for så å investere i dyrere saker når jeg blir bedre
Christian H.

Utolmodig kanskje?? :)

Ellers en god plan med slr - hvis du har interesse av å bruke det og dra på det vel og merke. Hvorfor vente??
Elin I.

Er kanskje litt utålmodig i jakt på motivene ja:)
Hvorfor vente?..Tja si det. Er jo relativt ny i dette gamet da. Foto er en ganske dyr hobby, og når man er fattig student velter man seg ikke akkurat i penger. Har en teori om at dersom jeg lærer å komponere gode bilder og få et blikk for motiver, vil jeg antageligvis få bedre utbytte når!! (ikke om) jeg kjøper meg slr. For foto er jo kjempegøy da!
Så får vi se da.. Om motivene blir skarpere når stativet blir med:)
Christian H.

Faren ved å vente til du har lært å komponere, er at du da forstår at det er du - og ikke kameraet - som lager bildene, og da vil du kanskje innse at det utstyret du har duger i massevis. ;)

Til alvoret: Enig i at det er litt friskt å bruke en hel (eller to) månedslønn fra lånekassa på nytt utstyr, men man har jo muligheten til å få seg en jobb. Du vil kanskje angre i fremtiden på at du ''ødela'' motivene dine nå? (Det siste er satt en god del på spissen, men du skjønner sikkert hva jeg mener).

Uansett, jeg skal ikke mase mer om dette. Liker innstillingen din og skal prøve å følge med fremover.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu