Gudinne med vannkrukke
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger896
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_163299} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Tja, vi fikk se en pupp iallfall.

Til orientering var antikkens kvinner svært så kyske. I motsetning til enkelte menn. Nakenhet hos kvinner var like tabubelagt som i enkelte kulturer i dag.

Men det var kanskje ikke noe om antikken du ville si?

Ellers fortoner bildet seg som grått med uheldig rødt fargestikk, uskarpt, kontrastløst og merkunderlig ufrivillig komisk i innhold. Dessverre.
Reidulv L.

Hei til deg Toralf!
Takk for tilbakemeldingene. Nei, det var nok på ingen måte en dokumentarisk framstilling av antikken jeg var ute etter. Mer en lek med uttykk. Jeg ser av din profil at du har fokus på profesjonell digital bildebehandling og har fargestyring som et spesialområde. Jeg kan slett ikke skilte med en slik faglig bakgrunn, men faktisk var fargestikket og kontrastløsheten som du skriver om et resultat av nøye utprøving for å få bildeuttrykket bort fra et realistisk og farge/kontrastriktig nåtidsfoto. Derfor var det ekstra interessant å lese dine kommentarer.
mvh. Reidulv
Ole Martin T.

Synes bildet blir unaturlig og teatralsk på en negativ måte. Modellen bærer tydelig preg av stundens alvor og flashingen av puppen blir litt krampe her, siden linjen i tøyet faktisk må bøyes får å vise hele. Dersom det skulle vært natulig måtte kledet sittet mye løsere og falt naturlig utenom brystet.

Ellers er det røde stikket og de kontrastløse flatene allerede nevnt som svakheter ved bildet.

mvh - Ole Martin
Andrés O.

Hei Reidulv.

Har lenge fulgt med på hva du har bidratt med, og må bare ta hatten av for aktbildene dine. Gjennomført kreativt og solid håndtverk, fra de eksprimentelle og nyskapende, til de mer klassiske og tradisjonsbundne bildene. Du er en mester i form og lys. Er spesielt fasinert av konturbildene dine, de er rett og slett geniale. ''Less is more''!

Men nok skryt... Dette bildet er vel ikke det sterkeste arbeidet jeg har sett av deg, men hva hadde vel fotografiet vært hvis ingen hadde turt å leke og forske? Iallfall ikke kunst. Dóg, det eneste jeg er enig med Torleif og Ole Martin i er at rødstikket ikke gjør seg helt og at ansiktet ikke er helt i fokus. Har ønsket litt ''luft'' mellom føttene, og litt tettere beskjæring over modellen så det harmoniserer bedre med beskjæringen under. Ville også ha hatt mer markering av dybden mellom togaen og slepet, (mørkere slep?) for å få fram den skrå linjen i draperingen og brutt det hvite firkantete feltet. Mulig litt softing hadde passet til den vare stemningen?

Gleder meg til å følge med på hva du kommer med framover. Takk for fine visuelle opplevelser, insperasjon, og masse lærdom.

- Andrés
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu