Inspirert av Tom Bjørnland
Utstyr
  • Canon 20 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger678
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_168058} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Annette H.
Vet ikke helt hvor godt jeg likte denne bildeeffekten, den kunne vært enda stiligere med et annet bilde. Ellers liker jeg godt den mystiske personen inne i vinduet, som gjorde bildet enda mer spennende.
Frank W. G.
Fint og annerledes bilde fra deg. Du formidler en fin og litt tung stemning. Akkurat noe av det jeg liker. Det er alltid interessant å ''se inn i'' bildet/motivet. I tilllegg er fargene prangende og kraftfulle. Stemningen forsterkes ytterligere med et par hakk ved personens tilstedeværelse. Joda, jeg likte dette. Effekten er vel den samme som TB brukte her for noen dager siden. Ikke dumt dette her.

Frank
Anne-Britt L. M.
Takk skal dere ha. Som nevnt over er teknikken den som TB beskriver under et av bildene sine. Jeg er nok på tynn is muligens men synes det er morro å prøve og feile. Selve stedet er av betydning for meg, og det blir sikkert mange versjoner etter hvert ,- (men dere skal få slippe....)

Anne-Britt
Frank W. G.
........(men dere skal få slippe....), sier du. Men det vil vi jo ikke!! Gjør vi vel??

Frank
Linde G.
Stilig bilde sarpemor . Men kan du fortelle litt om effekten du har brukt, hva heter det og hvor har du hentet det ?

Hilsen
Linde Gilberg
Fr.stad
Anne-Britt L. M.
Hei Linde!
Jeg har testet ut teknikken som Tom Bjørnland nevner i bilde http://www.foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=208348

Det blir mye mekking og feiling når man ikke aner hvordan det funker, men det er bare å prøve. Jeg kan ikke referere til hvordan jeg gjorde det en gang. Grav i arkivet ditt så finner du sikkert bilder det kan testes på.

Anne-Britt
Særp
John G.
Denne er tøff, både m.h.t. filterbruk, motiv og farger.
Fin balanse, hvor bl.a. postkassene utgjør et lite men viktig bidrag...
John :-)
Thorfinn B.
Herlige farger og effekt som kler bildet. Møkkete og skittent. Jeg ville beskjært bort toppen av bildet (snaut 90 px) og litt på h siden. Da forsvinner uroen oppe, og bildet balanserer bedre. Bra....!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu