blomar
Bildet inngår i albumet blomar -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger611
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_172144} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Torbjørn K.
Dette likte jeg umiddelbart. Et veldig annerleds blomsterbilde som helt tydlig er gjennomtenkt på fohånd. Liker kontrastene mellom sort og hvitt, samtidig som det også er blå og gulnyanser i bildet. Synes også det fungerer veldig bra med bevegelsesuskarpheten på enkelte blomster, mens andre er mer skarpe. Kunne kanskje tenke meg noe mer luft eller bakgrunn nær ramma, da noen av blomstene ligger vel nært kanten. Siden bakgrunnen er såpass ensfarget bør dette være enkelt å korrigere for.

Torbjørn
Åsmund I.
Likte dette godt. Et annerledes og spennende blomsterbilde. fargene og kontrastene kommer godt frem, og er veldig pene. det at du har bevegelsesuskarphet og skarphet i hver sin del av bildeflaten er et stort pluss, og vel egentlig det som gjør bildet spennende. Enig med Torbjørn i at det virker litt trangt, så jeg kunne godt tenkt meg litt mer luft hele veien rundt motivet. Bra dette.

Mvh Åsmund
Chr. G.
Savner full skarphet på ihverfall en av blomstene for å få et festepunkt. Den jeg ville valgt meg da er den litt opp til høyre for senter, den er nesten skarp og var den første blikket mitt søkte til. Blomstene til venstre med utpreget bevegelsesuskarphet har jeg sans for. Enig med de øvrige at mer luft ville vært på sin plass her. Sitter ikke helt hos meg, blir litt for flytende.
Espen A. I.
Svært pent bilde, savner ikke noe skarphet. Liker det drømmende inntrykket.

Flott og minimalistisk. Liker veldig godt at noen blomster er i full bevegelse.

mvh Espen
Knut L.
Et spesielt og severdig, anderledes blomsterbilde; - flyvende hvitveis !

Dersom de seks i øverste høyre hjørne, for eksempel, ble fjernet - fikk motivet mer trykk i komposisjon og dynamikk, - tror jeg.

Skikkelig fint dette.

mvh
Knut

Jan O Ø.
Hei. Meget vakkert og dekorativt. Et annerledes blomsterbilde. Liker det.
Mvh Jan O.
Johan K.
Et veldig pent bilde dette.
Liker godt bevegelsene i blomstene, som gir en litt drømmende effekt.

Ser også for meg at litt mer luft rundt vil gjøre seg...

Likte uansett bildet godt

Johan
Magnar B.
Takk for kommentarar … det inspirerer! Toler nok litt meir luft i kantane ja.
Ellers sette vinden ein stoppar for det sylskarpe her… og det var litt av poenget frå mi side… 
Christine H.
Tøft og anderledes.
Jan Frode A.
Et bilde jeg har vært innom endel ganger nå. Spennende og annerledes med disse svevende blomstene sånn passe dandert utover bildeflata. Syntes det gir en flott effekt med 'ute av fokus' mot venstresida, mens blikket vandrer innover i bildeflata til disse som er i fokus. Egentlig er det nok denne detaljen som gjør bildet interessant.

mvh Jan Frode
Eli L.
I svart hvit er dette bildet knalt. Et noe utradisjonelt hvitveis bilde og det skal du har ros for. Tenker umidelbart at det er blomstene fra melkekartongen som har tatt seg en fest!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu