Walk with me
Måtte prøve meg på sånn skogs-panorering jeg òg, jeg synes det er så fint. Jeg liker resultatet, og er takknemlig for at vi faktisk fikk litt snø i Stavanger i dag.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-01-23 08:01:40
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikkor 50/1.8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/60s
  • Filmtypeiso 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger532
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_173173} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
ingebjørg fyrileiv g.

kalde farger, men ikke negativt sett.
Synes det kler motivet.
Bakken er ganske tydelig, noe jeg mener gjør bildet mer spennende.
Jo, bra dette, Kristel:)

vh ingebjørg
Avsluttet .

Hei Kristel
Synes slike bilder er flotte ja. Synes bildet ditt ble ganske så bra, kanskje en tanke lyst og utbrent bakerst, men tror ikke det gjør så mye. Trærne og bakken har antydning til farver, vissent gress og brune stammer, dette syntes jeg hevet bildet slik at det ble ganske så severdig.

mvh arild
Fred S.

Pussig effekt; ser at du sier at det er skog, men det kunne også ha vært en litt krøllete gardin. Ville faktisk ha gjettet på det, hvis jeg ikke visste.
Men jeg holder likevel fast på gardin-asossiasjonen, og tenker automatisk på David Lynch. ( han bruker gardiner som symboler i hytt og pine). Så legg på rødfarge, og skift tittel fra ''walk with me'' til '' Fire walk with me''.... ( men du er kanskje for ung til å huske Twin Peaks)

vh fred
Mone S.

Spennende struktur og en mystiskt eventyr skog. Flott abstrakt bilde og fin tittel.
Kristel S.

Takk for kommentarer, alle!
Jo da Fred, jeg var vel 14- 15 år da serien gikk, og de kveldene var vel de eneste jeg i den alderen tilbragte foran tv'en med familien, og ikke var ute på oppdagelsesferd. Det er ikke mange år siden jeg tok for meg serien på ny. Jeg er fan av David Lynch, og liker godt at du assosierer bildet på den måten. Jeg hadde tenkt å etterhvert få en person ut i skogen, men dine assosiasjoner åpnet for mye mer. Nå har jeg laget en versjon bare for moro, den er jo nærmest et plagiat, og jeg håper ikke jeg gjør noe ''forbudt'' med mitt lån av figur. Det er som sagt bare for moro, og lite for seg gjort. Når jeg får mine egne skikkelser til å putte inn her, vil jeg legge ned mer arbeid i det.
Mvh Kristel.
Fred S.

Kristel, for å sitere Povel Ramel: Jag diggar deg, jag diggar deg, jag dig-dig-diggar deg ! Takk for bilde-dedikasjon, det var akkurat disse gardinene jeg tenkte på, og ser du hvor godt skogen din kler å være David Lynch-gardiner !? Skjønte forresten at du måtte være DL-fan ( mulig vi har vært innom han i forb.m. et annet bilde også, husker ikke helt...), intuisjonen min forteller meg det.
Ekstrabildet innlagt tidlig i morges, ser jeg, har du sittet oppe i hele natt å laget dette, du nattmenneske ?

vh fred
Kristel S.

Din entusiasme gleder meg Fred! -Jag diggar deg med!
Ja, jeg synes nesten gardinene mine kler rommet bedre enn hans egne, med sin skjulte verden bakenfor. Det var helt utrolig hvor godt det passet; gulvet klippet jeg bare ut av et bilde, og limte rett inn. Jeg trengte ikke å tilpasse etter gardinfallet i det hele tatt, det bare stemte. Så neida, jeg har ikke sittet oppe i hele natt, dette var veldig fort gjort. Jeg var bare veeldig tidlig oppe i dag ;)
Jeg er som sagt glad for at du meddelte hva du så i bildet, for ellers hadde jeg aldri selv kommet på disse mulighetene!
Under det første bildet jeg la inn her har jeg fått kommentar om at det var David Lynch- aktig, det er kanskje dette du tenker på?
Hilsen Kristel.
Eivind B.

Hei!
Versjon 2 er fet! En flott hyllest. Gleder meg som en femåring til sesong to kommer ut på DVD i januar! Mvh Eivind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu