Tunnell i skogen
Bildet er tatt i jula-04, da det faktisk var litt snø på Hvasser
Jeg liker lyset på trærne, og sagkrakken kan ses som et symbol på at alle trærne på høyre side nå er hogget ned for å gi plass til en ny hytte
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-01-23 22:00:47
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 300 D
  • 18 -55 mm
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/30s
  • FilmtypeISO 160
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger396
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_173366} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Fred S.

Akkurat sagbukken ville jeg ha fjernet, men ser at du har gode grunner til å ha den der, så jeg gir meg på det. Ellers nydelig lys på trekroner og stammer, selve veien kunne jeg ha tenkt meg ha med mer av, hvis du hadde tatt bildet noen meter tilbake, ville veien ha gitt bildet mer dybde.

vh fred
Nils G.

Jeg fenges av trestammene som skinner som gull der de omkranser veien innover.

Nils
Steinulf L.

Vakkert vinterlys. Likte dette.
Tom E.

Hei!
Det fine vinterlyset mot den hvite snøen,synes at dette tilfører varme i et vinterbildet.Er enig at krakken kunne vært fjernet.Hvis veien hadde vært lenger,så hadde du fått en fin dybdevirkning.
mvh tom
Tone A.

Flott vinterbilde med fine kontrastar. Den kvite snøen som dominerer forgrunnen er ein kontrast til alle trea med det gylne lyset på seg. Vegen går innover og det gjer også trea og det gir litt dybde til bildet. Krakken skulle ha vore borte, men elles eit fint vinterstemningsbilde som viser det gylne lyset på alle trea innover.
:) Tone
Avsluttet .

Hei Helge

Akuratt sagbukken passer godt der synes jeg, føler det er endel av naturen såsant et naturbildet også har en veg, så der synes jeg du har truffet riktig.

Ellers fint lys i bildet, og tunell lager en viss dybde i bildet.

mvh arild
Helge A.

Takk for mange positive kommentarer og tips
Siden flere ønsket sagkrakken ''tatt inn for vinteren'' så har jeg forsøkt å fjerne den på en ''skånsom'' måte :-)
Jeg er og enig i att det hadde blitt bedre dybde i bildet dersom jeg hadde gått et par skritt tilbake. Men da måtte jeg jo ha flyttet bilen min først :-)

Helge
Ann T.

Hei Helge, jeg synnes at dette er et nydelig bilde. Fint lys i traerne. Begge versjonene er bra men jeg liker #1 best fordi sagbukken gir den lille ekstra interesse. Øynene mine blir ledet inn fra venstre siden, ned ''tunnellen'', og tilbake til sagbukken.
Mvh. Ann
Roger K.

Hei Helge!
Har hatt meg en runde gjennom dine bilder og mye bra å se. I likhet med Ann foretrekker også jeg sagbukken med i bilde. Varmt fint lys som spiller opp i skogen som i dette tilfellet gir et fint drag for blikket innover i bilde emd åpningen i midten. Buskene holder liksom tak over tunnelen. Likte det her.

Mvh RK
Jan Frode A.

Med eller uten sagkrakk, tja si det. Den er jo et slags 'fremmedelement' i bildet, men som allikevel formidler en historie.
Flott dybde og lys, spreke farger. Noe lavere standpunkt er et godt tips. Syntes allievel blidet ble severdig, med en fin vinterstemning.

mvh Jan Frode
Helge A.

Takk for flere positive kommentarer og tips.
Roger: Det er hyggelig å høre at du likte flere av bildene mine :-)
Jan Frode: jeg tror du har rett i at et lavere standpunkt hadde vært et pluss.

Helge
Bente K.

Flott varmt sollys som gjenspeiles i trærne her, det har du formidlet veldig bra. Fin komposisjon og dybde har du også her. Det var greit å få fjernet sagkrakken synes jeg.
mvh Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu