Båthus
Fra Hafrsfjord.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-02 15:46:36
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF-S 17-85 mm IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger858
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_179359} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tom E.
Hei!
Likte dette,båthuset som står ytterst på steinmoloen,gjør det hele mer seerverdig
Fin dybde i bilde.
mvh tom
Jóhann Á.
Hei John!
Snodig byggestil, må si! Men sikkert funksjonell på floa. Liker veldig godt hvordan du har plassert elementene i billedflaten, med den klare steinlinjen inn mot båthuset og så husen bak til høyre. Gjør det hele bra å se på.

MvH, Johann
Tone A.
Vakker strandstemning med gyllent lys på stranda med steinmoloen uttover. Båthuset med sine linjer har fine speglingar i den klare og rolege havflata. Disen bak med fjella skaper litt kontrast til dei klare fargane i forgrunnen og båthuset. Fin komposisjon der båthuset med sine linjer og former tek blikket og fine fargevalørar elles. Men er det tang som er heilt nederst i forgrunnen?
:) Tone
ingebjørg fyrileiv g.
Dette båthuset har jeg sett mye av her inne.
Og det er virkelig fotogen. Bildet har fine, duse, farger og
en god stemning. Fint komponert.

vh ingebjørg
John H.
Takker så meget for kommentarene. Dette bildet ''satt'' på en måte, alle de andre ble helt feil. Kanskje bortsett fra bilde nr. 216970 som er tatt på den samme turen.

TAØ: Det mørke nederst i forgrunnen er rester av tang og tare fra den siste stormen. Da ble både gangvei og steinlegging tatt av sjøen.
Stig Børre E.
Fint bilde! Tror det hadde blitt mye bedre om det var midtstillt... ;-)
Båthuset er alt for nærme det gylne snitt...

StigB
Odd Tore S.
Vellykket komp av merkverdig byggverk, v1 synes jeg også har meget bra farger. Bildet ditt synes så helt naturlig og selvfølgelig for dette motivet at jeg tipper på at her ligger det mye tanke bak.
Fargene trenger ikke ekstrapiffet i v2.
Odd Tore
John H.
OTS: Komposisjon er vanskelig. En kan ikke bare gå etter regler, og heller ikke se helt bort fra dem. Derfor må en bare variere i flere forsøk, og se etterpå om det var magefølelsen eller regelverket som vant. Eller en kombinasjon. Heldigvis koster digital ''film'' ingenting, og det er et stort framskritt.
Kristel S.
Hei John, ser det har skjedd mye hos deg siden jeg var her sist!
Dette synes jeg var en fin versjon av det berømte båthuset. Ser ut som tidlig morgen, og det duse lyset gjorde seg godt. Jeg er enig med Odd Tore i at det er unødvendig med justeringer i #1, synes den framstår fin og naturlig som den er. Likte det som jeg antar er svak morgendis. Fin vinkling.
Mvh Kristel.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu