Det snødde ganske kraftig når jeg tok bildet, så det var ingen konturer i snøen. Bagrunnen var rimelig hvit, men jeg har jobbet litt i levels og curves i etterkant. Ikke mye til sammenheng, men kom i farten på en gammel Steppenwolfmelodi med tittel, ''Snowblind friend''....
Mener bestemt at det mørke feltet i høyrekanten må være der. Andre meninger?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-03 23:41:00
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 10D
  • Tamron 19-35mmm
  • Brennvidde32mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt i tett snødrev.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger986
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_179547} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Stig S.
Enkelt og rent, og som du sier: det mørke feltet må være der - likte dette! Men det var vel ikke helt denne sorten snø Steppenwolf-låta handlet om....;-)

--stig--
Stine J.
Dette ble dekorativt. Fin grafisk effekt. Enkle motiv er ofte veldig virkningsfulle, så også her. Jeg syns bildet fungerer bra med det mørke feltet til høyre.

mvh Stine
ingeborg w.
Jeg trodde først det var du som hadde tatt det med de to gjerdene under her, men det var det ikke. Liker dette litt bedre enn det andre med de to gjerdene, selv om dette også er forholdsvis uinteressant for min del. Det mørke området til høyre er det som hever bildet litt, men ikke mye, for min del. Jeg er overhodet ikke arty nok til å skjønne sånne bilder. Jeg ville nok kuttet litt oppe, så det ikke blir så mye himmel.
Geir F.
Bildet har en grafisk profil nærmest, som jeg har sansen for. Imidlertid er det noe med teksturen i feltet helt ute til høyre som ikke harmonerer med gjerdet og treet. Dette forstyrrer derfor den renheten du ellers har i bildet. Jeg ville derfor utelatt dette feltet.
Ellers absolutt godkjent.

-geir fløde-
Steinulf L.
The white stuff hadde vel noen annen substans ja. Fint snøblindeffekt her. Feltet til høyre skaper balanse i bildet.
Odd Tore S.
Fin grafisk effekt, litt mindre filigran enn enkelte andre presentasjoner av lignende motiver. Det har nok både med type tre og snøen på treet og i lufta å gjøre, men jeg liker godt de mest luftige versjonene av slike motiver.
Det er ikke lett å bedømme om bildet hadde stått seg like bra eller bedre uten feltet til høyre, mulig at utsnittet på høyre side måtte korrigeres litt uten. Men selve feltet slik det er nå er jeg ikke helt med på. I forhold til resten virker det grått og noe udefinert.
Odd Tore
Johan K.
Har sansen for bilder som dette. Og synes dette fungerer veldig bra.
Enkelt og virkningsfullt. For min del hører det sorte til høyre med. Gir litt balanse i bildet.

Johan
Hans-Einar O.
Takk for ærlig og konstruktiv kritikk!
Kan se at det burde vært jobbet litt mer med feltet til høyre slik at det
ble litt mørkere og kraftigere i strukturen.
Det mørke feltet er forresten et lite sjøområde ved stranda.
Mulig jeg legger ut noe tilnærmet en original etterhvert.....

mvh Hans-E
Espen A. I.
Nydelig komposisjonsmessig. S/h absolutt passende. Dybde er også her.

mvh Espen
Kjell Sigurd S.
Liker komposisjonen og i mine øyne virker originalversjonen best. Fine linjer og detaljer i forgrunnen kombinert med gråvær og difuse landskapsdetaljer i bakgrunnen er flott! I V1 mener jeg feltet til høyre bryter med resten og ødelegger inntrykket for min del. Kan hende det kan rettes med ytterligere etterarbeid.

Kjell S
Tom A. T.
Herlig bilde. Jeg syntes ikke du bør gjøre feltet til høyre mørkere. Ikke bør du fjerne det heller. Tvertimot så passer det godt inn slik det fremstår her ( i alle fall på min skjerm ) Det skaper fin balanse til hovedmotivet og bryter litt opp i bildeflaten. Slike bilder som dette beveger seg helt på grensen av hva som fort kan bli enten veldig tamt og kjedelig, eller så kan det fort blir for mye av alt og litt rotete. Her har du truffet godt etter min mening.
Riktig så severdig!
mvh Tom T
Hans-Einar O.
Takk til dere siste som kommenterte bildet :-)
Helt enig med deg Tom at det mørke feltet må være der, og litt
interessant å se at du har en litt annen mening om mørkning av området enn de andre har.

mvh Hans-E
Øyvind A.
Hei.
Jeg vil absolutt ha med feltet til høyre. Det gir god balanse i komposisjonen. Mørkere? Nei, enig med Tom, feltet er mørkt nok. Flott bilde.
Ø.
Fred S.
Grafiske gjerder er ''in'' for tiden, og komposjonsmessig liker jeg ditt bedre enn en del andre. Treet fint plassert, ikke minst i forhold til ''åkerlappen'', som er med på å gjøre bildet mer spennende enn hva det ville ha vært uten.

vh fred
Tore U.
Heisann,

Veldig bra dette! Utmerket med de harde kontrastene. Det mørke feltet til høyre hører definitivt med, men jeg er litt usikker på om det kanskje bør beskjæres ørlite både oppe og nede.

mvh
Tore
Hans-Einar O.
Takk for kommentaren, Tore og ikke minst takk for anbefalingen Geir :-)

mvh Hans
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu