Ut Mot Havet
Høsten er her, lengter etter å kunne sette meg i båten og tøffe utover igjen.
Fornøyd med fargene, mulig litt mørkt på svaberget til høyre. Noen som savner en båt på vei utover el.l.?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-25 00:17:27
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetRotet bort spes.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger575
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182820} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Avsluttet .

Flott bilde Anne. Jeg for min del savner ''ikke'' noen båt på vei utover, den hadde bare ødelagt den idylliske stemningen du har fått frem i bilde. Mulig svaberget til høyre var litt mørkt og kanskje litt for ''grønt'' mot venstre. Men jeg for min del syns at det er helt greit, det setter bare øynene mine i fokus mot venstre hvor jeg ser stupebrett og nakne svaberg...Gjett om jeg gleder meg til sommeren..
Inge S.

Heisan.
Syns du har fått frem et fint og rolig motiv med en
fin blåfarge i vannet. Skal jeg pirke litt så syns jeg
horisonten er litt midtstilt og litt skjev, heller til venstre.
Men meget severdig :-)

Mvh Inge
Helge A.

Jeg synes dette er et bra motiv med klare fine farger og en stemning som får meg til å lengte etter turer på fjorden igjen.
Horisonten er, som Inge nevner, litt skjev og midtstilt. Jeg synes bildet blir ennå bedre med et kutt på 4 - 5 cm i bunn. Svaberget til høyre er litt mørkt og det er verdt et forsøk med å lysne skyggene litt, uten at det ødelegger den fine stemningen. Jeg savner ikke en båt ute i sundet, men en liten båt fortøyd i brygga hadde forsterket følelsen av at nå er det snart tid for en tur på fjorden igjen :-)

Helge
Tone A.

Vakkert stemningsbilde frå kysten med fine svaberg, varme haustfargar og den stille sjøen med fine speglingar. Hytta ligg mest gøymt i ladskapet og med orangetonar som tek opp haustfargane på fjellet. Flott dybde med der ein ser gjennom sundet og ut på havet mot holmane. Eg saknar ikkje nokon båt i idyllen her, men kanskje eit menneske sitjane på bryggekanten. Rett opp horisonten og kutt det bittelitt oppe, så blir bildet betre.
Eg trudde først at dette var far si hytta ved Farsund, men den har ein anna farge. Kor er dette bildet ifrå? Du får fram fine detaljar i dette bildet ''Ut mot havet'' frå ein fin haustdag. Flott lys og fine blåtonar. Nå må eg leita i sommarbilda mine!
:) Tone
Avsluttet .

Koseleg bilete, men eg har ei kjensle av at noko manglar. Tenk om det hadde vore eit kvart i framgrunnen - noko som kunne skape meir djupn i biletet eller som gav ei slag innråming! Elles synest eg at horisontlinja kløyver biletet for mykje i to jamstore delar og at himmelen verkar for monoton. (Eg tenkjer mykje på komposisjon når eg fotograferer.)
John G. N.

Hei, dette var flott. Idyllisk og pent. Gleder meg til sol og sommer. Savner ikke den båten du spurte om, og ei heller synes jeg svaberget var for mørkt. Dette synes jeg var helt kongebra. Flotte farger, god komposisjon. Nydelig.
Andreas S.

Hei.

Nå gleder jeg meg enda mer til sommeren, bare sette seg i en ''sjekte'' å tøffe utover og bare maule reker! Nydelig stemningsbilde! Pent.

Mvh. Andreas D.
Anne A.

Hei og tusen takk for konstruktive og koselige tilbakemeldinger! Skal følge opp noen av tipsene og legge ut ny versjon etter hvert. Bildet er forøvrig tatt i sundet ved Eidene Senter, nesten ytterst på Tjøme (utenfor Tønsberg), en sen ettermiddag i slutten av september. Det var ikke så lenge siden vi hadde tatt opp båten vår for vinteren, og da været var så strålende som da, angret vi på at vi ikke hadde ventet noen dager til (som alltid...). Heldigvis snart sommer.... :o)

Mvh Anne
Inger Anne Maritsdotter V.

#1 funker best denne gang også, det første er ofte det beste;-)

Flotte farger og et fint høstlys i en vakker skjærgårdsnatur.
Fint formidlet med en bra komposisjon.

Inger Anne
Ole David P.

Hei.
Jeg liker din sans for farger og detaljer, dette bildet er intet unntak.
Finner ikke noen teknisk å sette fingeren på. Men foretrekker v 1 kanskje litt mer
sanne farger.

Mvh
ODP
Stine J.

Hei

Et flott og stemningsfullt postkort (i positiv forstand). Klare fine farger. V2 best komposisjonsmessig i mine øyne.

mvh Stine
Wiggo T.

Rolig idyllisk stemning i dette bildet, foretrekker versjon 2. Pent utført!

Mvh
Wiggo
Helge A.

Jeg er enig i at V2 ble litt bedre. Er dette rett på nordsiden av Mostranda, innimellom alle skjærene, hvor jeg trodde det kun var mulig å komme inn med en 10 fots jolle uten å gå på grunn :-)

Helge
Anne A.

Hei igjen og tusen takk for hyggelige kommentarer. Helge: Joda dette er visst (iflg mannen min som er litt bedre kjent enn meg) nord for Mostranda, og innenfor skjæra du beskriver (Goneskjæra). Nærmere stedsangivelse er Furusund. Vi var der til fots (via Eidene senter). Utrolig flott sted.

Mvh Anne
Stig Børre E.

Meget idyllisk. Flotte farger. Som ivrig sportsfisker merker jeg en viss iling i magen når jeg ser dette. Dette må jo være en knallplass for sjøørretfiske.

StigB
Steinulf L.

Foretrekker v#1. Her er det ro og harmoni. Flotte farger,fin skarphet og fine linjer i bildet. Likte dette.
Sigrun F.

Spennende bilde med fin dybde. Fine farger og lys.
I like it very much!!!
Hilsen, Sigi
kenneth b.

Syntes dette var nydelig, rent, pent og behagelig å se på.
V1 på meg.

mvh kenneth
Torgeir Pande B.

Dette var idyllisk og flott!:D Likte versjon en best! Kjempe flotte farger!

MVH:
Torgeir:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu