Liker det, men usikker på om det er bare i mine øyner det fungerer. Hva synes dere?
Bildet inngår i albumet Min Macro Verden - En samling av mitt macro perspektiv.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma 105mm 1:2.8D DG Macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger697
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_184807} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Steinulf L.

Her er jeg litt reservert. Jeg synes det er for mange elementer i bildet og dybdeskarpheten skulle etter min mening også dekket blomsten til venstre. Oppstillingen og linjebruken er grei,men tar nok ikke bølgen denne gangen.
Tone B.

Hei Steinulf og takk for rask tilbakemelding! Det er nok linjebruken jeg liker ved dette bildet, men enig med deg angående dybdeskarpheten. Bildet er et lite resultat av lek i ps. Måtte bare legge det ut for å høre hva dere andre synes. Helt greit at du ikke tar bølgen :-)

mvh Tone
Torbjørn K.

Jeg likte dette. Spennende med alt det mørke og at blomstene omtrent svever i bildet. Fint at du også har fått til litt dybde ved at blomstene blir gradvis uskarpe. Jeg synes det er noe uheldig at blomsten til venstre er kutta.

Torbjørn
Odd Tore S.

Dette så spennende ut på thumbnailen, interessante linjer i det svevende.
I full størrelse svever det fortsatt, men nå ser jeg at det er blomster i en noe uvanlig vinkel.
Jeg klarer ikke helt å bestemme meg om jeg synes uskarpheten her er OK eller ikke, men det er forsåvidt ikke vesentlig for komposisjonen og det positive hovedinntrykket av bildet.
Jeg synes fortsatt at det er uheldig å kutte en liten bit av et større element i et bilde. Det har gjerne med fotografisk oppdragelse i meget ung alder å gjøre.
Odd Tore
Avsluttet .

...Synes denne er veldig bra...meget poetisk og litt melankolsk....
mbh Bjørn
Nina S.

For meg ble dette litt sånn brudebukett kastet opp i luften og som venter på å falle ned mot neste brud.
Synes derfor det skulle vært luft til venstre, kuttet i venstre side hindrer blomsten i å fly, i tillegg synes jeg det ble litt mørkt, Ser at lyset faller på enkelte kronblad, skulle gjerne ha sett mer lys på flere kronblad. Liker rammen rundt, den holder liksom bildet på plass.
Mvh Nina
Alexander W.

Flott bilde.. enkelt og minemalistisk :o)
Men tror bilde vært Adskillig bedre vis du kunn hadde hatt de 3 fremste blomstene med. eventuelt klonet vekk de bak, de blir for ute av fokus samt med en del støy..
Men bra bilde... :o)

Mvh Alexander Wabakken
Tone A.

Eit annleis blomebilde der den mørke bakgrunnen framhevar formene, fargane og linjene. Blomane har eit svevande uttrykk og er mest som småe ufoar. Det er godt at du skreiv at dette er ein resultat av leik i PS, pga at eg ser litt av to mørke stilkar på blomen til høgre og den i midten. Elegante former på kronblada med fine sølv-og lysefargetonar.
Støvbærarane er flotte fargeklattar som også gir kontrast til dei kalde fargetonane i bildet. Litt uheldig å kutta den venstre blomen framme som gir litt motvekt til linjene til dei andre blomane som dominerar bildet. Skarpe støvbærarar på blomen til høgre, men dersom blomen framme til ventre hadde hatt meir skarpe støvbærarar ville den fått fram enda meir det svevande uttrykket.
Bildet er spanande i uttrykket, og du har fått fram svevande blomar med både litt dybde og fint lysspel.
:) Tone
Tone B.

Takk til dere alle sammen for konstruktive kommentarer! De settes stor pris på!

Jeg er helt enig i at det er uheldig at blomsten til venstre er kuttet, men lite å gjøre med det da dette er slik orginalfilen er. Tabbe av meg. Håper blomsten kommer opp i samme ''formasjon'' som i fjor slik at jeg får anledning til et nytt forsøk. Da vil jeg ha blomstene i forgrunn og da spesiellt den til venstre i fokus og ikke noe kutt :-) Men lærte noe av dette også og da er jo ikke det forgjeves!

Tone: litt slurv med blomsterstilkene ettersom du ser spor av de. Jeg kan ikke se det her hos meg.

mvh Tone
Espen A. I.

Pent og godt utført, synd med kuttingen, men absolutt et bilde som kan henges på veggen. Hvitt mot svart er nydelig sammensetning det.

mvh Espen
Stine J.

Hei Tone,

En lekker blomst som virkelig gjør seg mot sort bakgrunn. Det ser ut som om den svever.

Jeg syns bildet er pent, men skulle gjerne sett at du ikke hadde kuttet blomsten i venstre kant, da hadde svevefølelsen blitt forsterket.

mvh Stine
Roger K.

Hei hei, Tone!
Prøver med litt tid til bilder. Virkelig lekker sak du viser oss her. Nå har jeg sett en stund på bilde ditt og det er en liten sak som plager meg. Jeg ønsker å lese bilde fra venstre og ut mot den fokusskarpe rosen, men blikket starter alltid ved den. Ser for meg en gren med mange roser på og vil da se ut mot enden av grenen. Naturlig at blikket går på det skarpe fokusfeltet først, men det er liksom ikke den vegen jeg vil. Har prøvd å vridd og snudd på dette og samme effekt. Skal ikke dvele lenger på det for varen har du levert meget godt som vanlig fra din hånd.

En trivelig helg til deg

Mvh RK
Avsluttet .

Hei Tone
Har vært inne et par ganger tidligere og sett på bildet ditt. Jeg synes at det er et meget vakkert bilde, litt annerledes, spennende komposisjon. Vet ikke helt, men føler at det er riktig at blomsten til venstre går inn i kanten, tror at det fungerer som et godt utgangspunkt for helhetsinntrykket.

Meget vakkert

mvh arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu