Bølgeblikk
Fra et gammelt bølgeblikkskur med malingsøl på.
Utstyr
  • Olympus E-1
  • Zuiko 50 mm 1:2 Macro ED
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeRAW, ISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1151
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_187897} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kurt S.
Et fint abstrakt uttrykk. Ikke minst p.g.a de røde flekkene som ga fin kontrast.
Gammel bølgeblikk er et spennende fotografisk materiale.
Mvh Kurt
Odd Tore S.
Dette må vel karakteriseres som et vådemaleri:
Et kostestreif og en liten kostepiruett på gammelt blikktak, og ferdig me'n.
Flargeflekkene står seg bra mot bakgrunnen av slitt og ripet jern, hvor både overflatebehandling og galvanisering er på vikende front.
Vanligvis jakter jeg på mose og lav under slike forhold, så dette var en forfriskende vri.
Fin detalj du fant her, du har øynene med deg både høyt og lavt!
Odd Tore
Inger-Lise S.
Herlig abstrakt! Utrolig at du bare har funnet dette motivet, ikke malt det selv.
Mange fine detaljer. Dekorativt.

Inger-Lise
Torbjørn K.
Spennende bilde. Jeg får nesten litt sånn hmmm... hva heter den nå igjen... jo sånn Sin City-følelse! Tunge og dystre farger i nær sort hvitt og så knallrødt blod. Hadde du ikke skrevet aat dette var maling, så hadde jeg sett for meg en kriminell handling med masse blod og gørr her....

Torbjørn
Chr. G.
Abstrakt og abstrakt fru Blom, et godt eksempel på fine detaljer man kan finne dersom en har øynene med seg. Jeg velger å se dette i første rekke som bølgeblikk med rødfarge - det er forsåvidt nok, men så kan en spille litt rundt rødfargen og sikkert ende opp i en eller annen tolkning. Den rustne skrapa til venstre er en viktig detalj. Irrireter meg noe over at bølgeblikket ikke går vertikalt.
Ann F.
Skikkelig slående farger mot hverandre, mange små fargedetaljer å få øye på.

Riktig bra sett.
Den røde flekken til venstre ser nesten ut som et fingeravtrykk. Kunne vært coveret til en kriminalroman.

Mvh Ann
Caroline M. S.
Tusen takk for kommentarer. :-)

Torbjørn og Anne: Morsomt at dere nesten ser for deg en hel liten kriminalhistorie (eller cover til kriminalroman). :-) Selv tenkte jeg nok mest som Chr. Glorstad. Så bølgeblikket og malingsklatten - den ble bedre enn i virkeligheten synes jeg fordi det her nesten ser ut som den ligger på et eget lag litt utenfor resten.

Chr. Glorstad: Nå irriterer det meg også at det er skeivet. Til tross for at jeg har sett på bildet mange ganger og til og med printet det har jeg ikke lagt merke til at det er skeivt før nå når du nevnte det. Tidligere har jeg bare irritert meg over at jeg ikke hadde fått med litt mer luft på høyresiden.

Hva er abstrakt forresten? Dette er ikke abstrakt for meg. Ikke i betydningen ''noe som ikke er gjenkjennelig'', men hvis man bruker 'abstrakt' for å betegne noe som er en del av noe større, så er vel dette abstrakt.
Inger-Lise S.
Ja,si det,-hva er abstrakt..Jeg har ofte blitt overrasket over å se egne nærbilder fra naturen bli kalt abstrakt og begynte vel selv å se enkelte av de slik..
Her så jeg ikke hva motivet var og det ble abstrakt for meg.
Jeg tenker på abstrakt som et bilde der man kan overlate til betrakteren å tolke bildet.
Inger-Lise:-)
Ishi K.
kult, dette kan gå på veggen min ;)
ingebjørg fyrileiv g.
Påskekrim de luxe! Herlig bilde. Passe skittent og meget spennende. Slikt som setter fantasien i sving. Du er flink til å finne de vanlige ting spennende.

hilsen ingebjørg
Avsluttet .
Her har du fått noe spennende og tiltalende ut av noe de fleste ikke ville reflekter over og det er en god egenskap inne foto, fordomsfri heter vel det? Stilig resultat.

Abstrakt i bilende kunst = noe som ikke avbilder gjenkjennbare gjenstander eller former. Så om tittel avslører hva bildet er kan det vel ikke kalles abstrakt?
Caroline M. S.
Takk for kommentar Tom Arild - og takk til dere andre som har kommentert tidligere.

Vi har samme syn på hva 'abstrakt' er - for meg var ikke dette bildet abstrakt fordi jeg synes det er lett å se hva det er bilde av. Men om det ikke hadde vært det, og jeg røpet hva som var fotografert, ville jeg fremdeles si et silkt bilde var et abstrakt bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu