En helt vanlig blåveis
Ikke veldig spennende, men et motiv som hører våren til synes jeg.

JPEG rett ut fra D200 uten ytterligere redigering.
Utstyr
  • Nikon Nikon D200
  • Sigma Sigma EX 150mm F2.8 APO MACRO DG
  • Brennvidde150mm
  • Blender-
  • FilmtypeISO 250
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger455
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_189219} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Stig Børre E.
Som du selv sier så er det jo ikke direkte spennende. Gjengivelsen er veldig bra Imponerende at dette er en ukorrigert jpeg.

StigB
Nina S.
Hvid du ikke har gjort noe med dette, er det veldig bra.
Skarphet der det skal være og liker den duse bakgrunnen.
Mvh Nina
Øyvind A.
Blomsten er pen, og bildet er jo greit nok. Men det hever seg ikke nevneverdig over flommen av ok blomsterbilder. Du kunne nok fått mer ut av dette ved å jobbe mer med innfallsvinkel og flatebruk/komposisjon.
Ø.
Cristina B.
Kanskje ikke spesielt for dere som ser blåveis hver dag, men for meg så som bor en plass uten denne blomsten, så blir det ett bilde til glede. Videre er jeg glad i makro, og synes du har lagt fokus på det skjønne i blomsten. Liker også at du ikke har gjort blåveisen for diffus, dvs at ikke alle linjer i bladene forsvinner i det blå.
Vakkert synes jeg.
Det beste er naturligvis å gjøre det riktig allerede fra fotograferingsøyeblikket, bra!
Mulig det blir noe midtstilt, men liker høydeformatet også, så…...
mvh Cristina

Tom A. T.
Pent og greit blåveisbilde som jeg tror hadde tjent på en liten frisering i toppen. Hvilket ville bidratt til å redusere midtstillingen. Veldig typisk for de første blåveisene med den brune bakgrunnen som kan være en liten utfordring å unngå ( hvis det er ønsket ). Litt varme nå så er det overflod av alle slag for den som liker å krype rundt på alle fire ;o)..
mvh Tom T
Tom E.
Hei!
Flott blåfarve var det første som slo meg.det at bilde ikke er behandlet,forteller vel litt om kvaliteten.Det var muligens din hensikt hvis så ,så har du lyktes.
mvh tom
Kai Frode G.
Takker for kommentarer. Nei, jeg var klar over at bildet ikke var spesielt originalt, men jeg likte det og la det derfor ut. Det kommer flere bilder med tiden, og jeg har fått en del ideer nå.
At bildet er rett fra kameraet er ikke grunnen til at jeg la det ut, men jeg synes det var en nyttig tilleggsinformasjon. Kvaliteten på JPEG bildene imponerer meg (når innstillingene i kameraet er satt rett).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu