Utestengt...
Utstyr
  • Canon Eos 350D
  • Canon EF-75-300 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger630
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191260} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
svein v.

Wao!

Mye tanker som dukker opp når jeg ser dette. Er hun ikke med i gjengen med de to andre jentene? Ser litt ut som hun bryr seg om det, mens noe sier meg at hun ikke en gang tenker på det. Hun er som en egen planet i galaksen, hundre tusenvis av mil vekke fra de to andre. Utrolig hvor liten hun ser ut forhold til de to andre personene, men universet er jo stort og fargeløst..
Ole E.

Jeg synes desverre ikke dette blir særlig troverdig, pga. at jenta i hjørnet ser for oppstilt ut. For det første så ser hun ikke ut som en jenta som blir utestengt, for det andre så virker det ikke logisk for meg at man stiller seg slik opp i et hjørne når man blir utestengt. Men utrykket på hun i midten er ganske bra og virker troverdig, litt sånn lurendreier blikk. Komposisjonen er også grei.
hanne w.

Takk for kommentarene.
Var egentlig ikke sånn bildet skulle bli i utgangspunktet.
Men jenta i hjørnet er jo utenfor ''gjengen'' .
Steinar Dahlen V.

meget bra bilete... det virker som jenta er ute av gjengen og ikkje får være med. Når man føler seg utestengt så føler man seg trengt oppi eit hjørne det betyr jo ikkej at man står i eit hjørne meeen.
ole : korleis ser en ut når man blir utestengt da ?? alle kan bli utestengt.
sjølv den penaste jenta i klassa.

Difor synast eg det er kjempeflott at denne jenta står i eit hjørne
Det ser virkelig ut som jenta (i hjørne) bryr seg. for meg ser det ut som ho inderlig ynsker og være med gjengen. og det viser godt at ho bryr seg om det synast eg. den andre jenta vi har blikket på ser ut som I don`t care holdning.


Det eg synast burde vært anneleis er at man burde sett resten av kroppen til dei 2 andre jentene. og heller kutta bilde på toppen i staden for nedre..

men fortsett men slike gode og fortellande bileter
Steinar Dahlen V.

glemte og sei . det bilete blir forresten bokmerket , for dette var godt.,
hanne w.

Tusen takk=)helt enig.
Fikk dessverre ikke med føttene til jentene,tenkte ikke så masse over det akkurat da.

Igjen takk for fin kommentar=)
Wigdis W.

Du er absolutt inne på noe her Hanne :-) Komposisjonen er bra og bildet forteller det du har lyst til å formidle ; hvordan det føles å være utestengt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu