Ei lita sjarmerende pusi med navn Princess
syns bildet er så søtt at jeg bare måtte legge det ut som en kontrast til bildet jeg tok for 5 år siden av Stunt katten og de kommentarer som jeg fikk av bildet her om dagen :)
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • sigma 15-30mm
  • Brennvidde15mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/90s
  • Nei
  • AnnetGod tid, tolmodighet , tre studioblitzer med en softbox60x60 , en paraply inn fra sidene og en rettet mot bakvegg og ja.. en liten bit med kylling som bestikkelse
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger592
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191690} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Espen S.

Fantastisk nydelig kattepus. :-)
Og et meget gjennomført og bra bilde. Ser at du har jobba med dette ja, det fungerer utmerket. Jeg har egentlig ingenting å sette fingeren på.
Tore Arnt N.

Hei et kjempefint bilde synes jeg søt katt,men jeg ville valgt en litt dempet bakgrunn på bildet,ikke så skarp farge.ellers veldig bra da.mvh tore
Mari W.

Så nusselig da... Liker den svært spenstige bakgrunnen. God kontakt med modellen. Synes kanskje du har klippet litt dumt på sidene, du bør enten kutte litt til høyre eller ha litt mer luft til venstre. Ellers bra :)
Camilla S.

HEI

Kjempe søtt, liker den varme røde bakgrunnen som frisker opp bildet.
Synes standpunktet er bra, fungerer med midtstilling i dette bildet. Eneste jeg vil pirke på, er kuttingen på sidene, ville kuttet det helt likt på begge sider.
Ellers pent katteportrett:)

-Camilla
ingeborg w.

Jeg synes dette ble veldig bra. En søt pus du har. Det er fint at pidestallen har omtrent samme farger, rødorange. Skarphet og fokus ser bra ut, lyset likeså. Det er bra du har fått med reflekser i begge øynene.
Avsluttet .

Hei,

Veldig bra bilde. Skulle gjerne sett at hele øverste nivået på plattformen var med, samt at stoffet i bakgrunnen var rettet ut og langt mer uklar.
Anita S.

Flott bilde!!
Kunne vært interessant og sett samme bildet med en annen farge på bakgrunnen. Og at kameraet hadde blitt senket bare bittelitt lengre ned og bak...om du skjønner hva jeg mener... MEN da hadde det blitt et annet bilde.. Er enig i at kantene kunne vært likt beskjært.
Ser ut for at modellen stoler helt og fullt på deg ;o)
Robert S.

Crop vekk litt av høyrekanten, slik den blir lik med venstre siden.

Ellers veldig pent belyst, og god komposisjon i bildet, og motivet er en sann hjerteknuser :)

- Robert
Tove Å.

Åh, flotteste pusebildet jeg har sett på lenge! Fint komponert og morsomt med vidvinkelen. Også elsker jeg bakgrunnen - herlige farger som fremhever katten! Toppers :)
Solveig F. K.

Bedårende bilde av pus. God blikkontakt. Flotte farger.
Hilsen Solveig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu