På tide at jeg legger ut noen bilder igjen, har vært for opptatt i det siste.. Hadde en interesant tur ved å følge en bekk (mini-elv) et stykke nedover, og fikk mange eksponeringer. Er lyngen forstyrrende, eller en fin kontrast mot den blå fossen? Hvilken versjon liker dere best?
Bildet inngår i albumet Med stativ på dagtid - Bilder av naturen i dagslys, tatt med lang lukkertid.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-07 18:49:47
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Eos 350D
  • 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger526
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_195333} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
wenche g.
fint bilde..deilig farge.ville kanskje fjernet noen greiner.når det gjelder lyngen synes jeg den helt fint kan være der.

vh wenche
Avsluttet .
Synes SV versjonen var skikkelig flott jeg. Hadde vært finere uten den skarpe greinen som går igjennom, men det er vel ikke så lett å kvitte seg med den :o).
Nina R.
hei.. synes kanskje den kvisten ødla litt. min smak er det, men slikt kan man ikke gjøre så mye med med mindre man er en flink redigerer. når det gjelder det å ta bilder av fosser og bekkers hvor vannet ser frosset ut er det VELDIG oppbrukt. Veldig fint er det, men ikke noen ny ide. Men samtidig er det flott å ta bilder som er tatt fra før av for å lære. Har selv lyst til å lære å ta et slikt bilde da jeg ikke kan det, men synd det er så oppbrukt :( ellers et fint bilde da :)
Aron L.
Enig i at det er et oppbrukt motiv, men alikevel en måte å bli flinkere til å ta bilder på, og å utforske egene ferdigheter og kreativitet! For selvom selve ideen er brukt før, så kan man lage sin egen verson og komp. Syns dette bildet er utrolig bra! Utennom den kvisten som sagt, men utennom det syns jeg farger og dybden i bildet! nydelig! En veldig bra verson av dette ''oppbrukte'' motivet:) Liker farge motivet best. Syns det ble for lite kontraster i s/h! Liker måten vannetsblåfarge trer frem i bildet, og baner sin vei nedover!:)

A
Vigdis F.
Versjon to er nok hakket bedre enn den første, men synes dessverre at vannet ser ut som det ikke hører til i bildet.
mvh
Vigdis

Erik B.
Helt ok bilde, vi er vel alle gjennom de fleste av klisjéene. Det må nesten til for at man skal ha noen utvikling. Foretrekker v2. Syns s/h-arbeidet er brukbart. Bildet heller en del til høyre, det er det fort gjort å ordne på.

Hilsen Erik.
Terje V.
Takker for konstruktive kommentarer!

Er enig i at slike bilder er klisjé, men siden jeg er tidlig i fotograf-stadiet ennå, synes jeg at det er kjempe-spennende å ta slike bilder. En grei måte å bli kjent med lukkeren;) Holdt på i over 2 timer og tok bilder nedover bekken. Alltid utfordrende å fine spennede koposisjoner. Det kan vel hende at noen synes at stokken ødelegger litt. Vet ikke helt hva jeg synes men, gadd liksom ikke å flytte på den, eller retusjere den bort;)

EB-J: Når du sier det, så heller nok bildet lit mot høyre, men jeg vet ikke om det er nok til at jeg gidder å lage en ny versjon:)

Terje
Linde G.
LIkte det veldig godt bortsett fra den tykke greinen som forstyrrer. Men lekkert ellers, kanskje noen synes det er oppbrukt, jeg tåler mer av det så lenge det er bra gjort.

Hilsen
Linde Gilberg
Andreas S.
Hei

Dette falt i smak umiddelbart hos meg, liker den herlige blåtonen i vannet mot grønnfargen i gresset. Toneomfanget er også fint justert her. Hvor lang lukker er benyttet her?

Mvh. Andreas D.
Terje V.
Takker for flere kommentarer!
Kommer sikkert til å legge ut flere bilder fra ''lang-lukkertid-ved-bekk-ekspidisjonen'' senere, hvis det ikke blir alt for klisjé:)

AD: Lukkertiden er 15 sekunder.

Terje Valen Høihjelle
Cecilie L.
Rett og slett deilig bilde var dette :)
Erik B.
Hmm... Når jeg ser på det nå, så ser jeg at jeg liker det mye bedre enn da jeg skrev forrige kommentar! Pluss at jeg foretrekker v2. Jaja, da likte jeg det godt likevel, da :-)
Tror dette kan skyldes skjermen... Brukte sannsynligvis bare laptop da jeg skrev forrige kommentar.

Hilsen Erik.
Erik B.
...men jeg mener fortsatt at det burde rettes opp! ;-)

Hilsen Erik.
Terje V.
Takker for flere comment's!

Cecilie: Takk for at du synes at det er et deilig bilde!:)

Erik: Så bra at du skiftet fra ''helt ok'' til ''da likte jeg det godt likevel''! Jeg får se om jeg gidder å rette det opp, men jeg er enig i at det hadde vært hakket bedre om det hadde vært litt vannrett..!

Terjemannen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu