Ingen IV
Utstyr
  • Canon EOS 350 D
  • Canon EF 100
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger580
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_195423} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
Spennende og bra! Ser en person midt i bildet :)

--
mvh
Bjørnar Hauge
Arne S.
Jeg liker abstraksjonene dine. De har god ''stofflighet'' avslører dtt talent. Personen i dette bildet er passe diskret og tilfører mer enn den forstyrrer.
Tina E.
Og det morsomme er at denne ''personen'' ikke er lagt til, men dukket rett og slett opp på betongveggen v nærmere ettersyn :-)
Tina E.
Glemte å legge til at denne ''personen'' er den samme som man ser i ''Uten tittel II''.
Dag T.
Aha, der så jeg kroppen bedre, bedre balasert enn det andre, spennende med de røde, nesten blodfargede stripene
Arne S.
Bildet blir slett ikke dårligere av den grunn. Med andre ord, veldig bra!
Odd Karsten H.
Herlege metamorfosar!

Eg har kika mange ganger på bileta dine Tina, og eg har irritert meg like mykje kvar gang over at eg ikkje kunne finne noko vetugt å seie om dei. Dei er jo berre så velkomponerte og så flotte i fargesamansetjing . . .og. . . ja, i det heile teke. Og det er jo ingenting å seie noko om. Det vert nesten litt mykje Koz & Klæmz-kommentar det -- vert det ikkje?

Spanande figurar lurer i bileta: Ein stikk hovudet fram, han kikar på oss - og ein annan forsvinn utatt like brott som den kom - og ved eit trylleslag er den noko nytt. Ein kropp kan i neste augneblinken vere eit andlet - eit andlet kan verte eit fabeldyr, fabeldyret vert et menneske og mennestket vert . . . . Slik lever det heile tida i bileta - eller i oss som ser på dei.


Odd
Lars-Anders M.
Liker det jeg ser. Ok.
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg tror jeg liker dette bedre enn de forrige. Det er spennende å se dine bilder da de har sine spesielle uttrykk. Her liker jeg også fargene godt. Og kroppen.

vh ingebjørg
willy m.
Igjen et veldig bra bilde..liker bildene dine svært godt..dette er inget unntak..liker godt de varme jordfargene du har som hovedfarge i abstraktene dine...spennende når man har øye for det diffuse som du har..
mvh willy
Kamran I.
veldig bra og abstrakt dette, og jepp, i see dead people:P Flere av dem som ansiktformer i det som ser ut som en røyksky,kvite i øvre høyre del i bildet...

mvh,
-Kamran-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu