Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger431
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_19613} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Ser man det ...
Robert T.

Enig det... Jeg synes slik ser det bedre ut?!
Avsluttet .

Sobert og fint. Flotte linjer som kler formatet. Et lite fargestikk som enkelt lar seg korrigere i PS (Opp med cyan, grønt OG blått). Irriterende liten hårlokk rett ved øyet, ellers helt topp.
Geir Joar H.

Stilige linjer. Kunne kanskje vært avsluttet med å se noe mer av ansiktet hennes.
Rune E.

Dette syntes jeg er veldig bra Robert. Bildet er formsterkt og det er det jeg syntes gjør dette bildet meget bra. Lyssettingen er ikke helt 100 (se hendene) men dette er ikke veldig avgjørende. Skal man pirke så er jeg litt usikker på bakgrunnen, syntes du kanskje kunne gradert lyset noe bedre.

PS! Min kone spør hvor kjolen kan kjøpes.

mvh Rune
Carsten A.

Mener bestemt at dette, eller et som er ganske likt, har vært vist på FOTOdotNO tidligere. Som tidligere, litt vel anstrengt positur, etter min mening. Den fargekorrigeringen som OEH foreslår vil forøvrig være en vesentlig forbedring.
MVH CA
Henry L.

Kanskje jeg bare har deja vu, men har ikke dette bildet vært ute før?
s/hv, kanskje ..
Ivar H.

Dette biletet låg ute i ein litt annan versjon, meiner eg å hugsa, der føtene til dama var med. Likte svært godt det biletet, men synest absolutt det gjorde seg med beskjæring, linjene vart reinare no. Synest ikkje modellen ser ut som ho lir av posituren, og så lenge resultatet vert slik fotografen ysnkjer det kan det vel vera det same. Spesielt når det vert så bra som dette.
Erland P.

Hej
Ja for mig er det også et skønt billede,enkelt og godt udført.
erland
Olav E.

Jeg kunne tenke meg å se der kjolen berører gulvet også. Ser for meg at det hadde gitt det en mer helhet. Ellers er alt som det pleier med dine bilder: ganske så perfekt.
Bjørnhild S.

Dette bildet liker jeg utrolig godt! Selv om damen står unaturlig, ser det lixom så naturlig ut! Vanskelig å forklare :P
Eliza A.

Nydelig og varme farger.
Fin positur. Flott sruktur i kjolestoff.

Eliza
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu