Kampen
Et bilde der jeg bevisst har hatt et budskap. Et litt kristelig budskap. Noen som skjønner det?

Jeg er veldig usikker på farger og plassering av elementer i dette bildet! Så all kritikk tas imot med STOR takk:)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-15 21:52:41
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-06-15 21:53:16
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70mm 3.5-4.5
  • Brennvidde40mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger473
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196489} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Rakel S.
Hei vennen:)

Budskapet her kan jeg ikke helt se. Det kan ha med at jeg ikke er kristen. Men, for meg virker det som at vi, selv om vi har mye teknologi og god mat og morsomme ting til tidsfordrivelse, har vi ikke glemt bibelen.

Teknisk, så liker jeg hvordan du har gjort det svart/hvitt. Fokuset framhever bibelen, noe som får meg til å tro at bibelen spiller stor rolle i dette budskapet.

Jeg likte best v1

Mvh Rakel
Fredrik T.
Hei Aron. Ikke sikker på om jeg ser budskapet, bibelen sier vel ikke så mye om brus og chips, hadder det vært en wiskey flaske, hadde det vært tydeligere. Det er også litt vanskelig oppfatte hva som er på tven. Men tror budskapet ditt handler om kampen inni oss, hva vi vet er riktig, men hva vi gjør er noe annet, stemmer? Likte også best v1.

-FT
Aron L.
Ja jeg syns du hadde en god tolkning av bildet, rakel!:) du også, Fredrik. riktig det. At der er mange fristelser i verden som kan ta fokus av det kristenlivet dreier seg om!:) I kristenlivet så er det viktig å ta seg tid til å lese bibelen. Men det er et kamp med der vi ofte har lett for å heller ha lyst til å se på tv, og gjøre andre ting, som setter bibelen nederst på ''prioriteringslista''. Dette jeg har prøvd å få frem!

Fredrik: Det som er på tv er en mann som holder en pistol mot venstre i skjermen. Var litt usikker på dette kom dårlig frem, noe som det tydeligvis gjorde. Takk for kommenater!:)

A
Georg K.
sometimes, sometimes less is more I guess.
''Et bilde der jeg bevisst har hatt et budskap....'' - no doubt about it - and still, I think you would have succeeded with a few elements, items less - it is almost stuffed into the image.
Also - the main, main focus-point are the letters on the back of the book - you really force it into the yes of the viewer.
Think about it - if you would have some of your elements - the really unhealthy chips, the sugar-water Pepsi, Mobil phone - one, or more of these elements as the main-point - and by looking, diving into the image - you suddenly come across the message - the words of the lord - ohh lord - guess you would have more of an aha-effect.
If you want, need to strive for this effect - only you know - but at least for my part - I think the satisfaction for everyone to watch an image like this is connected to the part of aha - or ?
The theme is well presented in S/H - still, I think the right mood, tone is added by the cold blue of V3 - in this case - I vote for colour !

Just my thoughts - you might have very different ideas about your own work.

Nicholai V.
JEg likte bilde^^
synes d ble best me gråtoner ja. syns det er et fint budskap med at bibelen er en viktig del av hverdagslivet slik som mobilen og det og kose seg me chips og brus og en god film^^ har ikke sett mange slike bilder veldig originalt :D
MVH nicholai
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu